T?nne parhaat sipulireseptit toistenkin iloksi ja sipuliviikolle valmistautumiseen.
Marinoidut punasipulit ovat herkkuani, joskaan en itse niit? ole tehnyt. Hain netist? ohjeita, joissa suuressa osassa oli varsin runsaasti sokeria. T?ss? HannaLandia -sivustalta l?ytyneessa ohjeessa ei ollut sokeria lainkaan. T?ytynee kokeilla. Jos haluaa h?iv?hdyksen makeutta, on mahdollista lis?t? vaikka hippunen hunajaa tai sokeria mausteenomaisesti.
Marinoidut punasipulit
N?it? tarvitset: Punasipuli, balsamicoa, oliivi?ljy?, suolaa ja pippuria.
Kuullota sipulit oliivi?ljyss?. Paistoaika riippuu siit? kuinka voimakkaina sipulisi haluat sy?d?; pitempi paistoaika=miedompi ja makeampi maku.
Kaada sipulit ?ljyineen kippoon. Lis?? reilu ruokalusikallinen balsamicoa, kolmisen ruokalusikallista ?ljy? ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin.
Anna marinoitua tunti. S?ilyt? marinadissa, maustuvat sit? paremmiksi
