Sipulireseptej
Lähetetty: 02 Tammi 2010 12:58
Otetaanpas etunojaa tammikuun sipuliviikolle, jota vietet??n 25.-31.1.
T?nne parhaat sipulireseptit toistenkin iloksi ja sipuliviikolle valmistautumiseen.
Marinoidut punasipulit ovat herkkuani, joskaan en itse niit? ole tehnyt. Hain netist? ohjeita, joissa suuressa osassa oli varsin runsaasti sokeria. T?ss? HannaLandia -sivustalta l?ytyneessa ohjeessa ei ollut sokeria lainkaan. T?ytynee kokeilla. Jos haluaa h?iv?hdyksen makeutta, on mahdollista lis?t? vaikka hippunen hunajaa tai sokeria mausteenomaisesti.
Marinoidut punasipulit
N?it? tarvitset: Punasipuli, balsamicoa, oliivi?ljy?, suolaa ja pippuria.
Kuullota sipulit oliivi?ljyss?. Paistoaika riippuu siit? kuinka voimakkaina sipulisi haluat sy?d?; pitempi paistoaika=miedompi ja makeampi maku.
Kaada sipulit ?ljyineen kippoon. Lis?? reilu ruokalusikallinen balsamicoa, kolmisen ruokalusikallista ?ljy? ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin.
Anna marinoitua tunti. S?ilyt? marinadissa, maustuvat sit? paremmiksi
T?nne parhaat sipulireseptit toistenkin iloksi ja sipuliviikolle valmistautumiseen.
Marinoidut punasipulit ovat herkkuani, joskaan en itse niit? ole tehnyt. Hain netist? ohjeita, joissa suuressa osassa oli varsin runsaasti sokeria. T?ss? HannaLandia -sivustalta l?ytyneessa ohjeessa ei ollut sokeria lainkaan. T?ytynee kokeilla. Jos haluaa h?iv?hdyksen makeutta, on mahdollista lis?t? vaikka hippunen hunajaa tai sokeria mausteenomaisesti.
Marinoidut punasipulit
N?it? tarvitset: Punasipuli, balsamicoa, oliivi?ljy?, suolaa ja pippuria.
Kuullota sipulit oliivi?ljyss?. Paistoaika riippuu siit? kuinka voimakkaina sipulisi haluat sy?d?; pitempi paistoaika=miedompi ja makeampi maku.
Kaada sipulit ?ljyineen kippoon. Lis?? reilu ruokalusikallinen balsamicoa, kolmisen ruokalusikallista ?ljy? ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin.
Anna marinoitua tunti. S?ilyt? marinadissa, maustuvat sit? paremmiksi
