kotipizza

Ruokaohjeita ja vinkkejä.

Valvoja: MahaTar

lihapulla
Viestit: 1
Liittynyt: 20 Joulu 2010 16:28
Paikkakunta: Helsinki

kotipizza

ViestiKirjoittaja lihapulla » 20 Joulu 2010 17:06

Tämä pizza on helppo, eikä jauhojen kanssa tarvi häslätä. Saattaa olla aika "hevi" sapuska, mutta aineksia luovimalla, jokainen löytää oman makunsa. Tässä pizzassa pääraaka-aine on jauheliha ja juusto. Juusto sitoo ainekset keskenään, joten täytteet pysyvät kasassa. Nam!

Olen tehnyt pizzani lasangnevuoan kaltaiseen (neliö) vuokaan, joka on teflon-pintainen. Pyöreäkin käy.

-700gr jauhelihaa -paista ja mausta, siirrä vuokaan.
Vuoan pohja on peityttävä. Se, tarvitko lihaa 700gr vai 400gr riippuu vuoan koosta.

-juustoraastetta pintaan

-esim. tomaattia, tonnikalaa, oliiveja, sipulia, aurajuustoa (mistä aineksista vain pidät) -jauhelihan ja juuston päälle.

-lopuksi vielä juustoraaste, joka peittää täytteet

Uunista tullut herkku kannattaa antaa levätä, jotta juusto jäähtyy ja hiukan "kovettuu". Sitten vaan paloiksi/levyiksi. Nauti raikkaan salaatin kanssa. ;)

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa