Sokeritonta suklaata

Ruokaohjeita ja vinkkejä.

Valvoja: MahaTar

Avatar
Varpu
Viestit: 3113
Liittynyt: 18 Elo 2006 6:22
Paikkakunta: Saksa
Viesti:

Sokeritonta suklaata

ViestiKirjoittaja Varpu » 11 Marras 2006 19:56

Belgiassa valmistetaan laadukkaita sokerittomia suklaita

tuotemerkki on Daskalides ja makeuttimena on k?ytetty maltitolia (eli ?l? sy? paljon kerralla, tulloopi ripuli :wink: )

http://www.daskalides.be/en/pralinesnosugar.aspx

http://www.daskalides.com.au/

It?vallassa n?ytt?v?t myyv?n netiss?... Muuten pit?? matkustaa Belgiaan tai Ranskaan saadakseen tuota suklaata.

La Nouba on sokeriton ja v?h?hiilarinen tuotemerkki, mutta ei tiett?v?sti saatavissa t?ll? hetkell? edes maailmalta :(

Suomessa olen t?rm?nnyt sokerittomaan maltitolilla maustettuun suklaaseen, mutta se ei ollut erityisen hyv??. Muistaakseni Brunnbergin suklaata. Se oli ?itel?n makuista, maistui enemm?n maltitolille kuin kaakaolle/suklaalle.

Milloinkahan joku keksii ruveta tuomaan hyv?? sokeritonta suklaata Suomeen?

Ja sitten viel? kun joku keksisi ruveta valmistamaan stevialla makeutettua lakritsaa (ensin pit?isi lobata EU:ssa ett? aspartaamilobbyn jarrutus saataisiin nujerretuksi :twisted: ).

Ennenaikaisissa joulutunnelmissa t??ll? :wink:

Avatar
Omega
Viestit: 386
Liittynyt: 18 Elo 2006 8:25

ViestiKirjoittaja Omega » 13 Marras 2006 13:23

Suomalainen Dammemberg valmistaa my?s laadukkaita sokerittomia suklaita. :wink:

Avatar
Blondi
Viestit: 35
Liittynyt: 10 Helmi 2009 12:41

ViestiKirjoittaja Blondi » 14 Elo 2009 12:02

T?llaiseen tutustuin t?n??n:
http://www.sokeriton.fi/

Yli 60 sokeritonta laatumakeista!


Sokerittomia suklaita.

Avatar
Blondi
Viestit: 35
Liittynyt: 10 Helmi 2009 12:41

ViestiKirjoittaja Blondi » 18 Elo 2009 16:07

Blondi kirjoitti:T?llaiseen tutustuin t?n??n:
http://www.sokeriton.fi/


Pit??kin toppuutella. Tuossa menn??n ojasta allikkoon.

Stella Noir 77% Ecuador. Sokeriton tumma suklaa -> Tuotenro 1

Aineosat: kaakaomassa, luontainen makeutusaine laktitoli*, kaakaovoi, ravintokuitu: inuliini, luontaisen kaltaiset aromit: vanilliini, makeutusaine: aspartaami (sis?lt?? fenyylialaniinin l?hteen), asesulfaami K, emulgointiaine: soijalesitiini.


Aspartaami voi aiheuttaa sy?p?

Avatar
MahaTar
Piällysmiesj
Viestit: 1410
Liittynyt: 17 Helmi 2009 13:10
Paikkakunta: Pieni voittamaton kylä Blogistanissa
Viesti:

ViestiKirjoittaja MahaTar » 18 Elo 2009 19:36

Aspartaami ja asesulfaami k aiheuttavat meik?l?iselle tolkuttoman jys?rin. Mielummin hankin tolkuttoman jys?rin oluella. :P
Voi voi, voi voi voi, voi!

http://mahatar.blogspot.com/

Avatar
Varpu
Viestit: 3113
Liittynyt: 18 Elo 2006 6:22
Paikkakunta: Saksa
Viesti:

ViestiKirjoittaja Varpu » 19 Elo 2009 17:48

Liityn jengiin :D. Mulle kaikki -olit aiheuttaa ripulin, aspartaami mahas?rky? jne.

Mietin, ett? miksi on niin mahdotonta tehd? suklaata joka maistuisi kaakaolle, siis suklaalle, eik? olisi niin ?ll?makeaa? En nyt tarkoita mit??n "Heikkil?n suklaata", jota joskus kokeilin ja joka oli kauhean makuista (kookos?ljy? ja kaakaojauhetta; kookos?ljy aiheuttaa mulle kanssa mahas?rky?), mutta mieluummin sy?n suklaata jossa on sitten vaikka oikeeta sokeria kuin semmosta jossa on noita makeutusaineita, jotka vaan tekev?t kipe?ksi.

Monta vuotta hiilareita rajoittaneena en en?? niin kauhean makeaa kaipaa, mulle maistuu paremmin semmoinen vain pikkuisen makea...

Avatar
MahaTar
Piällysmiesj
Viestit: 1410
Liittynyt: 17 Helmi 2009 13:10
Paikkakunta: Pieni voittamaton kylä Blogistanissa
Viesti:

ViestiKirjoittaja MahaTar » 19 Elo 2009 21:47

Wanha kunnon Kermaa&Kaakaota -suklaa toimii minulla parhaiten! Makeutus niin, kuin itse kukin parhaaksi n?kee.

Desi kunnon kermaa, siihen niin paljon suklaata ja "p?lynomaista" tai nesteamakeaa, kuin sielu siet??. Siis niin, ett? kerman kanssa reippaalla k?dell? sekoitettuna s?rsselist? tulee sakeaa. (ja makeaa) :mrgreen:
Voi voi, voi voi voi, voi!



http://mahatar.blogspot.com/


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija

cron