200g hyvin tummaa suklaata esim Lidl 81%
200g voita
1rkl hedelm?sokeria
1 rkl mantelijauhetta
5 munaa
sulata vesihauteessa voi ja suklaa.
Erota keltuaiset ja valkuaiset
vatkaa valkuaiset ja 1 rkl hedelm?sokeria
vatkaa keltuaiset ja manteliajuho
sekoita ainekset viimeisen? j??htynyt mutta ei ihan kylm? suklaavoi seos ja sekoita varovasti mutta hyvin huolellisesti ja paista noin 200 asteessa joko t?ysin kyps?ksi tai j?t? sis?lt? v?h?n valuvaksi, riippuen miten haluat tarjota. (irtopohjavuoka)
T?ytekakkuun paista kyps?ksi.
300 g rahkaa
2dl kermaa
kotimaisia pakastemansikoita tai vadelmia
1rkl st.Dalfour hilloa
vatkaa kerma ja sekoita rahka marjat ja maun mukaan teelusikallinen tai ruokalusikallinen hilloa ja valmista herkullinen t?yte kakkuun jos haluat voi pohjan kostuttaa maidolla. Kakusta tulee melko iso riitt?? monelle vieraalle.