STATIININ UHRIT TULEVAT

DI Leino Utriainen on kärsinyt jopa hengenvaarallisesti turhasta kolesterolilääkityksestä. Hän tutkii ja kertoo statiinilääkityksen hyödyistä ja haitoista arkielämässä.

Valvoja: Leino Utriainen

Avatar
Leino Utriainen
Viestit: 600
Liittynyt: 21 Touko 2011 8:35
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: STATIININ UHRIT TULEVAT

ViestiKirjoittaja Leino Utriainen » 26 Loka 2014 19:44

YKSI KIRJA TUHANSISTA HELSINGIN KIRJAMESSUILLA


https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... jI5ZTlkZWQ
Leino Utriainen
maallikko lääketieteessä

Avatar
Leino Utriainen
Viestit: 600
Liittynyt: 21 Touko 2011 8:35
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: STATIININ UHRIT TULEVAT

ViestiKirjoittaja Leino Utriainen » 24 Marras 2015 19:57

Uutta tietoa 4.12.2015 Kuopiossa esitettävässä väitöstutkimuksessa

Haimatulehduksia arkielämässä hoitava väittelevä gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri Jukka Pulkkinen väitöstiedotteessaan ” Statiinien käytön havaittiin lisäävän suomalaisilla äkillisen haimatulehduksen riskiä merkittävästi. Riski oli kohonnut erityisesti statiinien käytön ensimmäisen vuoden aikana.”

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... zU2NGFhODA
Leino Utriainen

maallikko lääketieteessä

Kalakukko
Viestit: 5607
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: STATIININ UHRIT TULEVAT

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 24 Marras 2015 21:01

Mene Leino samaan tilaisuuteen hakemaan hattu ja miekka, sillä tiedät enemmän haimatulehduksesta kuin varsinainen väittelijä!
Kalakukko

Avatar
Leino Utriainen
Viestit: 600
Liittynyt: 21 Touko 2011 8:35
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: STATIININ UHRIT TULEVAT

ViestiKirjoittaja Leino Utriainen » 24 Marras 2015 23:07

HEI KALAKUKKO
Olen kyllä menossa kuuntelemaan väitöstä oikein kutsuttuna. Keskustelin nääs puhelimitse alkusyksyllä väitöstutkimuksen ohjanneen ja väitöstilaisuudessa kustoksena toimivan professorin kanssa. Tällaisille professoreille nostan hattua. Ei nöyristele kolesteroliasioiden Käypä Hoito-ryhmän edessä. Kertoi, että statiinin aiheuttamia haimatulehduksia on Kuopiossakin hoidettu vaikka kuinka paljon. Pyysi jopa minua tulemaan väitöstilaisuuteen.

Väittelijän kanssa olen ollut sähköpostikirjeenvaihdossa. Hän pitää ennen väittelyä lyhyen alustusesitelmän. Hän aikoo esitelmässään näyttää STATIININ UHRIT-kirjani kansikuvaa. Väitöstutkimus näyttää olleen vilpittömissä käsissä mm. Fimean avustuksen osalta.

Tässä tulee väkisinkin mieleen vanha sanonta. "Ne on eri miehet, jotka ruumiita tekee ja kun niitä pesee". Statiineja määrää siis eri miehet kuin statiinien aiheuttamia haimatulehduksia hoitaa jopa leikkaamalla haimasta kuoliota pois.

Ylihuomenna menen alla olevan linkin takana esitettyyn tilaisuuteen.
http://tapahtumat.mediuutiset.fi/diabet ... terolemia/

En ole varma osaanko kuunnella hiljaa. Mikko Syvännehän on käyttänyt paljon paukkuja todistellakseen mm. voimassa olevissa Käypä Hoito-suosituksissa, että statiini ei aiheuta haimatulehduksia.
Leino Utriainen

maallikko lääketieteessä

Avatar
Timo Kuusela
Viestit: 1811
Liittynyt: 10 Huhti 2008 13:59
Paikkakunta: Helsinki/Torremolinos

Re: STATIININ UHRIT TULEVAT

ViestiKirjoittaja Timo Kuusela » 25 Marras 2015 15:22

Prof. Hannu Paajanen on, (ainakin oli nuorempana, kun tunsin paremmin), hyvin järkevä, asiallinen ja lahjakas. Hannusta piti tulla eturivin radiologi silloin, kun kehitettiin magneettikuvausta. Meni sitten piru Mikkeliin vaadittaviin lisäkoulutuksiin ja rupesi kirurgiksi. Radiologia menetti hyvän miehen kirurgialle. Hyvä oli, ettei mennyt sisätaudeille nysväämään.

Niin ne nysvääjät ovat yrittäneet vängätä kaikki virheensä geenien tai muun taivaallisen syyksi.
On geeneillä tietysti merkityksensä. Onneksi biologia keksi sellaisen paikkausmenetelmän kuin EPIGENETIIKKA. Jos geenit määrittävätkin puolet Suomen heimosta taipuvaisiksi kehittämään metabolisena oireyhtymänä (MetS) tunnetun monimutkaisen sairauskuvion 2-diabeteksineen, sepelvaltimo-ongelmineen ja monine muine oireineen, EPIGENETIIKKA sallii korjauksen palauttamalla nämä "tautigeenit" hiljaiseen lepotilaansa. Johan tämä tiedettiin takavuosina Kuopiossakin - osattiinkin!
Ollaan vain sitouduttu tähän maatalouspoliittiseen ja -teolliseen huijaukseen (suurnauttijana lääketeollisuus) niin tiukasti ns. tieteen varjolla, ettei edes uskalleta ajatella rasvojen pelon sijasta sokerinpelkoa (=kaikki hiilihydraatit).

On hyvä, että meillä on Leinon kaltaisia asiansa ajajia. Tapanahan on, että ylhäältä määrätään ja jos et usko, merkitään hoitovastaiseksi. Eikä se tautien positiivinen kehitys merkitse mitään muuta kuin tautien lisääntymistä tilastoissa. Sairaat elinvuodet kyllä lisääntyvät, jos se katsotaan positiiviseksi saavutukseksi - valtavilla kustannuksilla.

Onkohan maailmassa saatu mitään muuta huijausta niin vähällä väellä niin suurimittaiseksi kuin ravitsemuksella + terveydellä + lääkityksellä huijaus poliittisin päämäärin?
Timo Kuusela, LKT, radiologi, eläk.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija

cron