STATIININ VAIKUTTAVUUS

DI Leino Utriainen on kärsinyt jopa hengenvaarallisesti turhasta kolesterolilääkityksestä. Hän tutkii ja kertoo statiinilääkityksen hyödyistä ja haitoista arkielämässä.

Valvoja: Leino Utriainen

Avatar
Leino Utriainen
Viestit: 608
Liittynyt: 21 Touko 2011 8:35
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja Leino Utriainen » 04 Huhti 2014 10:38

STATIININ VAIKUTTAVUUS

Alla olevan linkin takana on parin vuoden aikana tekemäni "väitöstutkimuksen" tulokset. "Väitöskirja" kertoo STATIININ VAIKUTTAVUUDESTA Suomessa monenkirjavassa arkielämässä virallisten rekisterinumeroiden pohjalta. Arkielämän tulokset ovat hyvin erilaisia kuin lääketeollisuuden TEHOKKUUS-tutkimusten tulokset

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... U0M2EzMTU5

"Väitöskirjani" esittelin professori Timo Strandbergille naamatusten 27.3.2014. Sähköpostitse lähetin dokumentin THL:n uudelle ja entiselle pääjohtajalle, Fimean lääketurvallisuujohtajille, Finriski-2012 johdolle, Pfizerin lääketurvallisuuspäällikölle ja monille monille muille.

Liitteenä olevaa dokumenttia saa jakaa edelleen. Nyt toivon tämän blogialustan kautta kommentteja, kysymyksiä ja raakaa kritiikkiä väitöstäni vastaan.
Leino Utriainen
maallikko lääketieteessä

Avatar
Leino Utriainen
Viestit: 608
Liittynyt: 21 Touko 2011 8:35
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja Leino Utriainen » 04 Huhti 2014 10:53

HAUKAN, NISKASEN YM TUTKIMUS

Väitöskirjani kuvasta 15 esitettiin yksinkertaistettu versio MTV3:n ohjelmassa STATIINIKUPLA VUOTAA 9.10.2013. Tämä herätti närkästystä Käypä Hoito-ryhmässä ja Fimean lääketurvallisuujohdossa. He esittelivät mielipiteensä MEDIUUTISET-lehden järjestämässä seminaarissa ja Mediuutisissa. Liitteenä oleva oma lisäanalyysini meni samalla sähköpostijakelulla kuin "väitöskirjani". Tämänkin numeropaperin esittelin naamatusten 27.3.2014 professori Timo Strandbergille.

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... U3ZTM3MzYy
Leino Utriainen

maallikko lääketieteessä

Avatar
Timo Kuusela
Viestit: 1915
Liittynyt: 10 Huhti 2008 13:59
Paikkakunta: Helsinki/Torremolinos

Re: STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja Timo Kuusela » 04 Huhti 2014 12:38

Rankkoja tilastoja!
Niiden pitäisi välittömasti johtaa julkiseen keskusteluun ja uuteen statiin-arviointiin.
Lisäksi tulevat tuoreesti havaitut diabetes-vaikutukset, kaihit jne.
Kognitiivisten (älyllisten, ajatuksellisten) toimintojen laskuun myös viittaillaan toistuvasti.
Ikääntyvän kansanosan kasvaessa tällä ilmiöllä on suuri merkitys mm mahdollisimman pitkään omassa kodissa selviämisessä.
Nyt kaivataan mainosten lukemisen sijasta lisää henkistä ryhtiä kaikilta alan vaikuttajilta ja kriittisyyttä varsinkin suoritusportaassa.
Perusteltu epäilys on herätetty. Vaikeneminen ei enää riitä vastaukseksi
Timo Kuusela, LKT, radiologi, eläk.

Avatar
Leino Utriainen
Viestit: 608
Liittynyt: 21 Touko 2011 8:35
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja Leino Utriainen » 29 Heinä 2014 19:54

STATIINIEN VAIKUTTAVUUS

Ministeri Risikko vastasi kyselyyn ilmoittaen eduskunnalle helmikuussa 2012, että statiinien todellinen vaikuttavuus kansanterveyteen selviää tutkimuksessa, minkä loppuraportti valmistuu vuoden 2012 lopulla.

Alla linkin takana on kyseinen raportti. Ainakaan minä en löydä siitä mitään tietoa VAIKUTTAVUUDESTA. Ei vaikuttavuudesta ole raportoitu vieläkään, vaikka tutkimus on kestänyt jo 7 vuotta. Pelkään, että kiusallisten tulosten takia tutkimus haudataan hiljaisuudessa "vain lähiomaisten läsnä ollessa". Veronmaksajien rahaa tähän tutkimukseen on palanut jo yli miljoona euroa.

http://www.kela.fi/documents/10180/2431 ... 2549bfb22e
Leino Utriainen

maallikko lääketieteessä

Avatar
Leino Utriainen
Viestit: 608
Liittynyt: 21 Touko 2011 8:35
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja Leino Utriainen » 22 Elo 2014 21:11

NIASIININ VAIKUTTAVUUS (Lääkärilehti tänään 22.8.2014)

Nikotiinihaposta ei hyötyä sydänsairauksien riskipotilaille

Nikotiinihappo (niasiini) ei vähentänyt lumetta enempää sydäntapahtumien esiintymistä yli 25 600 sydänsairauksien riskipotilaan 4 vuoden seurantatutkimuksessa (HPS2-THRIVE). Nikotiinihappoon liittyi lisääntynyt riski vakaviin haittavaikutuksiin, eikä sen katsottu sopivan rutiinikäyttöön. Nikotiinihappo laskee LDL- ja nostaa HDL-kolesterolia, mutta hoidon hyödystä sydänsairauksien ehkäisyssä ei ole ollut riittävää näyttöä. Keskimäärin 65-vuotiaita potilaita (83 % miehiä) hoidettiin aluksi simvastatiinilla. Kun hoito saatiin vakioitua, potilaat satunnaistettiin saamaan lisäksi päivittäin 2 g nikotiinihappoa ja 40 mg laropipranttia (vähentää nikotiinihapon sivuvaikutuksia) tai lumetta. Nikotiinihappoa ja laropipranttia saaneilla LDL-kolesteroli laski 0,25 mmol/l, HDL-kolesteroli kohosi 0,16 mmol/l ja triglyseridit laskivat 0,37 mmol/l. Merkittävissä sydäntapahtumissa ei näkynyt eroa nikotiinihappoa käyttäneillä (1 696/12 838, 13,2 %) verrattuna lumeen käyttäjiin (1 758/12 835, 13,7 %). Vakavia haittatapahtumia, kuten mahahaavoja, lihassairauksia, ihosivuvaikutuksia, infektioita, diabeteksen hallinnan vaikeutumista sekä maha-suolikanavan ja kallonsisäisiä vuotoja, esiintyi merkittävästi enemmän nikotiinihapon kuin lumeen käyttäjillä.
Juhana E. Idänpään-Heikkilä

LU:N POHDINTA
Niasiinia on käytetty menestyksekkäästi jo1950-luvulta lähtien. Se on tehokkaasti nostanut HDL-kolesterolia ja laskenut jonkin verran LDL-kolesterolia. Nyt on niasiinin taru lopussa: Todettiin, että siitä ei ole terveyshyötyä mutta vakivia haittavaikutuksia sitäkin enemmän.
Lääketehdas Merck lämmitti uudelleen niasiinibisneksen lisäämällä haittavaikutusta hoitavan tosen lääkkeen. VESIPERÄ.

Nyt ainakin minä ehdotan Merckille uutta innovaatioita Zocor-simvasatiinin seuraavalla bisneskierroksella. Lisätkää Zocoriin diabeteslääke, kipulääke, erektiolääke, dementialääke, munuaislääke, maksalääke ja parikymmentä muuta haittavaikutuslääkettä. Tällä multipillerillä voisi rahastaa muutamia vuosia.

Jos statiini todetaan vain haittoja aiheuttavaksi yhtä hitaasti kuin niasiinin tapauksessa, saamme odotella statiinin kieltämistä vielä lähes 30 vuotta. Ken elää, hän näkee.
Leino Utriainen

maallikko lääketieteessä

Avatar
Leino Utriainen
Viestit: 608
Liittynyt: 21 Touko 2011 8:35
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja Leino Utriainen » 22 Elo 2014 21:34

Monilääketabletti sitouttaa sydän- ja verisuonisairauksien hoitoon
Suomen Lääkärilehti 22.8.2014, Katariina Korkeila

Sydän- ja verisuonitautien sekundaariseen ehkäisyyn käytettäviä peruslääkkeitä sisältävä yhdistelmätabletti helpottaa hoitoon sitoutumista etenkin hoidon alussa.

Havainnon teki uusiseelantilainen tutkijaryhmä 513 yleislääkärivastaanoton potilasta käsittäneessä tutkimuksessaan. Potilaille aloitettiin sekundaaripreventiivinen sydän- ja verisuonisairauksien lääkehoito. Heistä puolet sai hoidon yhdistelmätablettina (ASA 75 mg, simvastatiini 40 mg, lisinopriili 10 mg sekä atenololi 50 mg tai hydroklooritiatsidi 12,5 mg). Lopuille toteutettiin tavanomainen suositusten mukainen lääkehoito eri valmisteilla.

Erityisen hyvin yhdistelmälääke vaikutti hoitomyöntyvyyteen seurannassa, jos hoito oli aloitettu yhdistelmällä - riippumatta siitä, käyttikö potilas yhdistelmää vähintään vuoden kestäneen seurannan loppuun tai jouduttiinko lääkitystä muuttamaan hoidon varrella. Hoitoryhmien väliset erot verenpaine- ja lipiditasoissa, kuten myös sydäntapahtumissa tai muissa päätetapahtumissa, olivat pieniä ja ei-merkitseviä. Tämä selittynee hoidon valmiiksi hyvällä tasolla. Yli kolmannes tutkimukseen osallistuneista keskeytti hoidon ennen tutkimuksen loppumista, usein haittavaikutusten takia.

Vaikka yhdistelmätableteista tuskin on kokonaan korvaamaan nykyisiä lääkearsenaaleja, paikkansa on niilläkin. Lääkehoidon toteutuminen sekundaariehkäisyssä on aiemmissa tutkimuksissa ollut varsin heikkoa. Jos sekundaarinen ehkäisy jäisi muuten kokonaan tekemättä tai vaillinaiseksi usean lääkkeen ottamisen epämukavuuden takia, kaikki lääkeaineet yksissä kuorissa sisältävä tabletti on varmasti oiva vaihtoehto. Mahdollisten haittavaikutusten aiheuttajan osoittaminen, samoin kuin annostitraus yksilöllisesti sopivalle tasolle, on tällöin kuitenkin hankalaa.

LU:N POHDINTA
Katriina Korkeila aliarvioi potilaiden älyä. Potilaat eivät syö lääkkeitä, koska on epämukavaa syödä monia tabletteja. Käsittääksen potilailla on paljon epämukavempiakin asioita päivittäin. Potilaita pitäsi siis hämätä pistämällä tarpeelliset ja tarpeettomat lääkkeet yhtenä mällinä. Tällä tavalla ei myöskään pahuksen diplomi-insinöörit ( Kiminkisen termi) pääsisi kiinni statiinin erilaisten haittavaikutusten riskiarvioihin.
Leino Utriainen

maallikko lääketieteessä

Avatar
Leino Utriainen
Viestit: 608
Liittynyt: 21 Touko 2011 8:35
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja Leino Utriainen » 24 Loka 2014 12:52

STATIINIHOIDOLLA SYÖPÄ "TASKUSTA TOISEEN"

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... RkZGM0OTM4
Leino Utriainen

maallikko lääketieteessä

San Martino
Viestit: 5514
Liittynyt: 10 Huhti 2008 16:25

Re: STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja San Martino » 28 Elo 2015 13:22

Osmo Soininvaara kirjoitti:
Kukaan ei tutki lääkkeiden turhaa käyttöä. Eräs tutkija sanoi minulle käsityksenään, että vain osa statiineja syövistä tosiasiassa hyötyy siitä ja ettei ainakaan iäkkäille potilaille pitäisi niitä enää syöttää. En tiedä, onko hän oikeassa, mutta vaikka olisi, lääkeyhtiöiden tutkimukset eivät koskaan päätyisi tähän tulokseen.

http://www.uusisuomi.fi/terveys/107114- ... ainajainen

San Martino
Viestit: 5514
Liittynyt: 10 Huhti 2008 16:25

Re: STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja San Martino » 06 Loka 2015 9:15

Helsingin Sanomat kirjoitti:Hyksin Sydän- ja keuhkokeskuksen johtaja Markku S. Nieminen toteaa, että monen potilaan into hoitaa sydäntautiaan on heikko.
"Jos puolet potilaista tupakoi, se kertoo siitä, että motivaatiota ei ole."
Niemisen mukaan voin ja lihan kulutuksen kasvu on heikentänyt potilaiden terveyttä.

"Viime vuosina käyty ravitsemuskeskustelu on ollut ristiriitaista, ja se näkyy vastaanotolla. Osa potilaista suhtautuu kolesterolilääkitykseen hyvin varautuneesti eikä halua käyttää lääkkeitä."

Pitkään myös voin kulutus väheni, mutta viime vuosina suunta on kääntynyt päälaelleen. Tämä näkyy kolesteroliarvojen nousuna ja infarktien määrän kasvuna.

http://www.hs.fi/hyvinvointi/a1444011796696

Voi,voi voita.....minkä teit Credit Suisse, kun ennustit rasvansyönnin kasvavan 43 prosenttia..

Avatar
Leino Utriainen
Viestit: 608
Liittynyt: 21 Touko 2011 8:35
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja Leino Utriainen » 06 Loka 2015 15:31

Linkin takana on mietelmiä pääkaupunkiseudun infarkteista.

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... IyYzBiNTBl
Leino Utriainen

maallikko lääketieteessä

Avatar
Timo Kuusela
Viestit: 1915
Liittynyt: 10 Huhti 2008 13:59
Paikkakunta: Helsinki/Torremolinos

Re: STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja Timo Kuusela » 06 Loka 2015 16:20

Ihan kivasti päättelet Leino!
Timo Kuusela, LKT, radiologi, eläk.

San Martino
Viestit: 5514
Liittynyt: 10 Huhti 2008 16:25

Re: STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja San Martino » 15 Loka 2015 16:02

BMJ kirjoitti:
The effect of statins on average survival in randomised trials, an analysis of end point postponement

Conclusions

Statin treatment results in a surprisingly small average gain in overall survival within the trials’ running time. For patients whose life expectancy is limited or who have adverse effects of treatment, withholding statin therapy should be considered.

http://bmjopen.bmj.com/content/5/9/e007118

Tomppa
Viestit: 382
Liittynyt: 29 Tammi 2013 14:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja Tomppa » 15 Loka 2015 16:48

Aika paha lausunto, ja vielä suoraan suden pesästä. Tai onhan siellä nyt kai käynnissä se Sir Rory vs. Madam Fiona Godlee -ottelu. Eipä ole siitä väliaikatietoja kuulunut.


Kalakukko
Viestit: 6155
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: STATIININ VAIKUTTAVUUS

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 07 Joulu 2015 11:24

Voisitko Leino selittää seuraavaa taulukkoa epätietoisille? Ovatko kaikki luetellut jutut mahdollisia haittoja vai toteamuksia statiinin myötävaikutuksesta? Viesti kopioitu naapurista.

Motion
Viestin otsikko: Re: Statiinin vaikuttavuus
ViestiLähetetty: Su Joulu 06, 2015 12:39

333 sivu vaikuttavuutta re: otsikko

http://www.greenmedinfo.com/toxic-ingre ... atin-drugs

Koodi:
No: --- Name --- Cumulative Knowledge --- Article Count
1 --- Statin-Induced Pathologies --- 2398 --- 308
2 --- Myopathies --- 396 --- 46
3 --- Chemically-Induced Liver Damage --- 340 --- 26
4 --- High Cholesterol --- 228 --- 12
5 --- Drug-Induced Nutrient Depletion: Statin Drugs --- 213 --- 25
6 --- Rhabdomyolysis --- 209 --- 36
7 --- Diabetes Mellitus: Type 2 --- 172 --- 10
8 --- Coenzyme Q10 Deficiency --- 144 --- 11
9 --- Cancers: All --- 131 --- 5
10 --- Drug-Induced Toxicity --- 126 --- 12
11 --- Coronary Artery Disease --- 121 --- 8
12 --- Pancreatitis --- 112 --- 15
13 --- Cataract --- 109 --- 7
14 --- Cardiovascular Diseases --- 104 --- 6
15 --- Mitochondrial Dysfunction --- 99 --- 14
16 --- Oxidative Stress --- 98 --- 6
17 --- Myalgias --- 97 --- 11
18 --- Peripheral Neuropathies --- 97 --- 9
19 --- Hyperlipidemia --- 93 --- 5
20 --- Mitochondrial Myopathies --- 85 --- 8
21 --- Cognitive Decline/Dysfunction --- 81 --- 7
22 --- Insulin Resistance --- 81 --- 5
23 --- Creatine Phosphokinase (CK): Elevated --- 80 --- 8
24 --- Testosterone: Too Low --- 70 --- 4
25 --- GGT --- 65 --- 5
26 --- Memory Disorders --- 65 --- 6
27 --- Erectile Dysfunction --- 64 --- 7
28 --- Kidney Failure --- 61 --- 2
29 --- Esophageal Cancer --- 60 --- 1
30 --- Liver Damage --- 56 --- 4
31 --- Neuropathies --- 54 --- 10
32 --- Low Testosterone --- 53 --- 6
33 --- Hyperglycemia --- 51 --- 4
34 --- Muscle Damage: Exercise-Induced --- 51 --- 5
35 --- Athletic Performance --- 50 --- 4
36 --- Blood Platelet Disorders --- 50 --- 1
37 --- Hepatitis: Cholestatic --- 47 --- 10
38 --- Elevated: ALT --- 46 --- 2
39 --- Elevated: Creatinine Kinase --- 46 --- 2
40 --- Hypertension --- 44 --- 3
41 --- Cholestasis --- 43 --- 9
42 --- Polyneuropathies --- 43 --- 2
43 --- Liver Disease --- 42 --- 2
44 --- Diabetes Mellitus: Type 1 --- 41 --- 3
45 --- Intracerebral Hemorrhage --- 41 --- 4
46 --- AST: Elevated --- 40 --- 1
47 --- Birth Defects --- 40 --- 8
48 --- Diabetes Insipidus --- 40 --- 1
49 --- Diabetes Mellitus: Type 2: Prevention --- 40 --- 2
50 --- Fibromyalgia --- 40 --- 1
51 --- Hemodialysis --- 40 --- 2
52 --- Liver Failure: Drug Induced --- 40 --- 1
53 --- Myopathy --- 40 --- 4
54 --- Hepatitis: Autoimmune --- 37 --- 5
55 --- Autoimmune Diseases --- 35 --- 5
56 --- Immune Disorders: Low Immune Function --- 35 --- 5
57 --- Kidney Failure: Acute --- 35 --- 5
58 --- Cholesterol: Oxidation --- 34 --- 3
59 --- Lupus-Like Syndrome --- 32 --- 5
60 --- Cardiomyopathy --- 31 --- 3
61 --- Depression --- 31 --- 4
62 --- Dietary Fatty Acid Imbalance: Omega3/Omega6 Ratio --- 31 --- 3
63 --- Muscle Soreness --- 31 --- 2
64 --- Aggression --- 30 --- 3
65 --- Aldosterone levels: Low --- 30 --- 1
66 --- Breast Cancer --- 30 --- 3
67 --- Cardiac Mortality --- 30 --- 1
68 --- Copper Deficiency --- 30 --- 1
69 --- Diabetes: Cardiovascular Illness --- 30 --- 2
70 --- Eczema --- 30 --- 1
71 --- Heart Failure --- 30 --- 7
72 --- Hormonal Perturbations: Dopamine Elevation --- 30 --- 1
73 --- Hormonal Perturbations: Homovanillic acid (HVA) Elevations --- 30 --- 1
74 --- Insomnia --- 30 --- 2
75 --- Kidney Diseases --- 30 --- 1
76 --- Organ Transplantation: Heart --- 30 --- 1
77 --- Psoriasis --- 30 --- 1
78 --- Renal Failure: Chronic --- 30 --- 1
79 --- Sperm Quality: Low --- 30 --- 2
80 --- Zinc Deficiency --- 30 --- 1
81 --- Myositis --- 29 --- 5
82 --- Kidney Damage: Drug-Induced --- 27 --- 4
83 --- Neurotoxicity --- 27 --- 10
84 --- Prenatal Chemical Exposures --- 26 --- 3
85 --- Psychiatric Disorders --- 26 --- 3
86 --- Sleep Disorders --- 26 --- 4
87 --- Hypothyroidism --- 25 --- 4
88 --- Death: Statin-Induced --- 24 --- 4
89 --- Endothelial Dysfunction --- 24 --- 2
90 --- Hepatitis --- 24 --- 6
91 --- Interstitial Lung Diseases --- 23 --- 2
92 --- Mitochondrial Diseases --- 23 --- 2
93 --- Muscle Disorders --- 23 --- 3
94 --- DNA damage --- 22 --- 3
95 --- Lichenoid Dermatitis --- 21 --- 4
96 --- Omega-3 Fatty Acid Deficiency --- 21 --- 2
97 --- Amyotrophic Lateral Sclerosis --- 20 --- 2
98 --- Aortic Stenosis --- 20 --- 1
99 --- Arterial Calcification --- 20 --- 2
100 --- Blood Sugar Problems --- 20 --- 1
101 --- Bone Fractures --- 20 --- 2
102 --- Colorectal Cancer --- 20 --- 2
103 --- DHEA: Low --- 20 --- 1
104 --- Dermatomyositis --- 20 --- 5
105 --- Exercise-Induced Tissue Damage --- 20 --- 1
106 --- Gastrointestinal Complaints --- 20 --- 1
107 --- Infants: Low Birth Weight --- 20 --- 1
108 --- Muscle Fatigue --- 20 --- 2
109 --- Myasthenia Gravis --- 20 --- 3
110 --- Myocardial Infarction --- 20 --- 1
111 --- Pneumonia --- 20 --- 1
112 --- Polymyositis --- 20 --- 5
113 --- Premature Birth --- 20 --- 1
114 --- Prostate Cancer --- 20 --- 2
115 --- Sepsis --- 20 --- 1
116 --- Stroke --- 20 --- 2
117 --- Testicular Cancer --- 20 --- 1
118 --- Neurodegenerative Diseases --- 18 --- 4
119 --- Anxiety Disorders --- 16 --- 2
120 --- Lens Diseases --- 16 --- 4
121 --- Lichen Planus --- 16 --- 2
122 --- Lupus Erythematosus: Cutaneous --- 16 --- 2
123 --- Memory Disorders: Drug-Induced --- 16 --- 2
124 --- Psychological Well-Being --- 16 --- 2
125 --- Systemic Lupus Erythematosus --- 16 --- 3
126 --- Jaundice --- 15 --- 3
127 --- Liver Damage: Drug-Induced --- 15 --- 4
128 --- Multi-Organ Failure --- 15 --- 3
129 --- Brain Damage --- 14 --- 5
130 --- Infertility: Male --- 14 --- 2
131 --- Dementia --- 13 --- 2
132 --- Impotence --- 13 --- 2
133 --- Memory Loss --- 13 --- 2
134 --- Neuromuscular Diseases --- 13 --- 2
135 --- Nightmare --- 13 --- 2
136 --- Polymyalgia Rheumatica --- 13 --- 2
137 --- Gynecomastia --- 12 --- 2
138 --- Tendon Rupture --- 12 --- 2
139 --- Thrombocytopenia --- 12 --- 2
140 --- Demyelinating Diseases --- 11 --- 6
141 --- Pregnancy: Environmental Exposures --- 11 --- 3
142 --- Skin Cancer --- 11 --- 2
143 --- Stroke: Attenuation/Recovery --- 11 --- 2
144 --- Violence --- 11 --- 2
145 --- Alzheimer's Disease --- 10 --- 1
146 --- Ammonia: Elevated --- 10 --- 1
147 --- Aneurysmal subarachnoid hemorrhage (SAH) --- 10 --- 1
148 --- Aortic Calcification --- 10 --- 1
149 --- Arteriovenous Fistula --- 10 --- 1
150 --- Bacterial Infections and Mycoses --- 10 --- 1
151 --- Balance Disorders --- 10 --- 1
152 --- Bilirubin: Low --- 10 --- 1
153 --- Bladder Cancer --- 10 --- 1
154 --- Blood Lactate/ Pyruvate Ratio: Elevated --- 10 --- 1
155 --- Breast Cancer: Ductal Carcinoma In Situ --- 10 --- 1
156 --- Breast Cancer: Invasive Lobular Carcinoma (ILC) --- 10 --- 1
157 --- C-Reactive Protein --- 10 --- 1
158 --- Calcium Homeostasis: Impairment --- 10 --- 1
159 --- Cerebral Hemorrhage --- 10 --- 1
160 --- Chemotherapy-Induced Toxicity --- 10 --- 1
161 --- Cholesterol: High --- 10 --- 1
162 --- Cough --- 10 --- 1
163 --- Domestic Violence --- 10 --- 1
164 --- Dry Mouth --- 10 --- 1
165 --- Dysphagia --- 10 --- 1
166 --- Ectopic Calcification --- 10 --- 1
167 --- Endothelial Damage --- 10 --- 1
168 --- Family Violence --- 10 --- 1
169 --- Fatigue --- 10 --- 1
170 --- Herpes Zoster --- 10 --- 1
171 --- Herpes family viruses --- 10 --- 1
172 --- Hip Fracture --- 10 --- 1
173 --- Hypogonadism --- 10 --- 1
174 --- IGF2 and IGFBP3: Low --- 10 --- 1
175 --- Infection: Bloodstream --- 10 --- 1
176 --- Inflammation --- 10 --- 1
177 --- Insulin-Like Growth Factor (IGF): Low --- 10 --- 1
178 --- Irritability --- 10 --- 1
179 --- Isoprostane 8-epi-PGF2alpha: Elevated --- 10 --- 1
180 --- Kidney Cancer --- 10 --- 1
181 --- Libido: Low --- 10 --- 1
182 --- Lung Cancer --- 10 --- 1
183 --- Lupus Erythematosus: Systemic --- 10 --- 1
184 --- Macular Degeneration --- 10 --- 1
185 --- Malignant Hyperthermia --- 10 --- 1
186 --- McArdle Disease --- 10 --- 1
187 --- Melanoma --- 10 --- 1
188 --- Microalbuminuria --- 10 --- 1
189 --- Multiple Myeloma --- 10 --- 1
190 --- Muscle Soreness: Exercise-Induced --- 10 --- 1
191 --- Muscle Stiffness: Exercise-Induced --- 10 --- 1
192 --- Myocardial Ischemia --- 10 --- 2
193 --- Myotoxicity --- 10 --- 1
194 --- Neuropsychological Dysfunction: Psychomotor Speed --- 10 --- 1
195 --- Oral Symptoms --- 10 --- 1
196 --- Osteoarthritis: Knee --- 10 --- 1
197 --- Pancreatic Cancer --- 10 --- 1
198 --- Prostatectomy --- 10 --- 1
199 --- Radical Prostatectomy --- 10 --- 1
200 --- Rheumatoid Arthritis --- 10 --- 1
201 --- Shingles --- 10 --- 1
202 --- Skeletal Muscle: Changes to MHC I expression --- 10 --- 2
203 --- Sperm Count: Low --- 10 --- 1
204 --- Thrombosis --- 10 --- 1
205 --- Vasospasm: Intracranial --- 10 --- 1
206 --- Vitamin D Deficiency --- 10 --- 1
207 --- Weight Problems: Drug-Induced --- 10 --- 1
208 --- A1C --- 9 --- 1
209 --- Bile Duct Injury --- 9 --- 2
210 --- Diabetes: Glycation/A1C --- 9 --- 1
211 --- Eosinophilia --- 9 --- 2
212 --- Eye Diseases --- 9 --- 2
213 --- Lactic Acidosis --- 9 --- 2
214 --- Lens Damage --- 9 --- 2
215 --- Lung Diseases: Interstitial --- 9 --- 3
216 --- Myositis Migrans --- 9 --- 1
217 --- Myositis: Focal --- 9 --- 2
218 --- Skeletal Muscle Changes: Endoplasmic Reticulum Stress --- 9 --- 1
219 --- Lipid Peroxidation --- 8 --- 2
220 --- Abortion: Spontaneous --- 7 --- 2
221 --- Multiple Sclerosis --- 7 --- 3
222 --- Pneumonia: Interstitial --- 7 --- 2
223 --- Alopecia --- 6 --- 1
224 --- Ataxia --- 6 --- 1
225 --- Bipolar Disorder --- 6 --- 1
226 --- Blepharoptosis --- 6 --- 1
227 --- Blood-Brain-Barrier Disorders --- 6 --- 1
228 --- Cheilitis --- 6 --- 1
229 --- Compartment Syndromes --- 6 --- 1
230 --- Cutaneous Eruptions --- 6 --- 1
231 --- Cystitis: Hemorrhagic --- 6 --- 1
232 --- Drug Reaction with Eosinophilia and Systemic Symptoms (DRESS) --- 6 --- 1
233 --- Gitelman's syndrome (False Presentation) --- 6 --- 1
234 --- Mood Disorders --- 6 --- 1
235 --- Multiple Mononeuropathy --- 6 --- 1
236 --- Myoglobinuria --- 6 --- 1
237 --- Organ Transplantation: Liver --- 6 --- 1
238 --- Paranoia --- 6 --- 1
239 --- Perioperative Care --- 6 --- 1
240 --- Rhabdomyolysis: Fatal --- 6 --- 2
241 --- Senile Paranoid Dementia --- 6 --- 1
242 --- Tendinopathy --- 6 --- 1
243 --- Toxic Epidermal Necrolysis --- 6 --- 1
244 --- Ulcerative Colitis --- 6 --- 1
245 --- Vasculitis --- 6 --- 1
246 --- Aging --- 5 --- 2
247 --- Congestive Heart Failure --- 5 --- 2
248 --- Mineral Deficiencies: Selenium --- 5 --- 4
249 --- Skin Problems: Compromised Barrier Function --- 5 --- 2
250 --- Alcohol Toxicity --- 4 --- 1
251 --- Drug-Induced Toxicity: Indomethacin --- 4 --- 1
252 --- Gastrointestinal Diseases --- 4 --- 1
253 --- Immune Dysregulation: TH1/TH2 imbalance --- 4 --- 1
254 --- Infertility --- 4 --- 1
255 --- Infertility: Female --- 4 --- 1
256 --- Lung Diseases --- 4 --- 1
257 --- NSAID-induced toxicity --- 4 --- 1
258 --- Organ Transplantation --- 4 --- 1
259 --- Ovarian Diseases --- 4 --- 2
260 --- Pancreatic Diseases --- 4 --- 1
261 --- Proteoglycan Expression: Down-Regulation of Chondroitin Sulfate --- 4 --- 1
262 --- Proteoglycan Expression: Pathological --- 4 --- 1
263 --- Respiratory Diseases --- 4 --- 1
264 --- Spinal Cord Injuries --- 4 --- 1
265 --- Testicular Diseases --- 4 --- 1
266 --- Acute Respiratory Distress Syndrome --- 3 --- 1
267 --- Acute generalized exanthematous pustulosis (AGEP) --- 3 --- 1
268 --- Alkaline Phosphatase: Elevated --- 3 --- 1
269 --- Appetite Disorders: Loss/Lack of --- 3 --- 1
270 --- Arthralgia --- 3 --- 1
271 --- Bilirubin: Elevated --- 3 --- 1
272 --- Bullous Dermatosis --- 3 --- 1
273 --- Cholangiolitis --- 3 --- 1
274 --- Colitis --- 3 --- 1
275 --- Dermatitis: Actinic --- 3 --- 1
276 --- Gastric Ulcer --- 3 --- 1
277 --- Guillain-Barre Syndrome --- 3 --- 1
278 --- Headache: Altitude-Induced --- 3 --- 1
279 --- Hepatitis: Acute --- 3 --- 1
280 --- Hyperkalemia --- 3 --- 1
281 --- Hypersensitivity --- 3 --- 1
282 --- Hyperthermia --- 3 --- 1
283 --- Hypotension --- 3 --- 1
284 --- Intraocular Hemorrhage --- 3 --- 1
285 --- Kidney Failure: Chronic --- 3 --- 1
286 --- Kidney Transplant --- 3 --- 1
287 --- Lens Opacities --- 3 --- 1
288 --- Low Libido --- 3 --- 1
289 --- Lupus Erythematosus: Cutaneous: Subacute --- 3 --- 1
290 --- Melas Syndrome --- 3 --- 1
291 --- Musculoskeletal Complaints --- 3 --- 1
292 --- Neuroleptic Malignant Syndrome --- 3 --- 1
293 --- Ovulation Disorders --- 3 --- 1
294 --- Pleurisy --- 3 --- 1
295 --- Pneumonitis --- 3 --- 1
296 --- Pneumonitis: Hypersensitivity Type --- 3 --- 1
297 --- Presymptomatic Metabolic Myopathy --- 3 --- 1
298 --- Seizures --- 3 --- 1
299 --- Sleep Apnea --- 3 --- 1
300 --- Smell Disorders --- 3 --- 1
301 --- Tendon Injury --- 3 --- 1
302 --- Tendon Rupture: Spontaneous Bilateral Quadriceps --- 3 --- 1
303 --- Urticarial Vasculitis --- 3 --- 1
304 --- Alveolar Capillary Congestion --- 2 --- 1
305 --- Cochlear Neuronal Damage --- 2 --- 1
306 --- Hearing Disorders --- 2 --- 1
307 --- Hypoadrenalism --- 2 --- 1
308 --- Infant Mortality --- 2 --- 1
309 --- Influenza A --- 2 --- 1
310 --- Insulin-like Growth Factor-1: Signaling Abnormalities --- 2 --- 2
311 --- Lethargy --- 2 --- 1
312 --- Lung Damage --- 2 --- 1
313 --- Neurologic Disorders --- 2 --- 1
314 --- Optic Nerve Diseases --- 2 --- 1
315 --- Proteinuria --- 2 --- 1
316 --- Pulmonary Alveolar Proteinosis --- 2 --- 1
317 --- Skeletal Muscle Changes: Ultrastructural Changes --- 2 --- 1
318 --- Tumors --- 2 --- 1
319 --- Elderly: Age Specific Diseases --- 1 --- 1
320 --- Ichthyosis --- 1 --- 1
321 --- Immune-Mediated Necrotizing Myopathies --- 1 --- 1
322 --- Kidney Damage --- 1 --- 1
323 --- Molecular Pathologies: Dolichol Depletion --- 1 --- 1
324 --- Myopathy: Iatrogenic --- 1 --- 1
325 --- Neurodevelopmental Disorders --- 1 --- 1
326 --- Neuromyotoxicity --- 1 --- 1
327 --- Ovarian Failure --- 1 --- 1
328 --- Prostate Diseases --- 1 --- 1
329 --- Skeletal Muscle: Drug-Induced Changes --- 1 --- 1
330 --- Squamous cell carcinoma --- 1 --- 1
331 --- Stroke: Hemorrhagic --- 1 --- 1
332 --- Suicidal Behavior --- 1 --- 1
333 --- Vitamin E Deficiency --- 1 --- 1*Cumulative Knowledge is determined by ascribing a numerical value to the various study types weighted in descending order as follows: (1) Meta-Analysis; (2) Human Study; (3) Human: Case Study; (4) Animal: Transgenic; (5) Animal; (6) In Vitro; (7) Review; and (8) Commentary.
Kalakukko


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija