meetvurstin käyttö

Tämä osio on tarkoitettu vähähiilihydraattiseen elämäntapaan vasta tutustumassa oleville.

Valvoja: MahaTar

Ode70
Viestit: 27
Liittynyt: 11 Helmi 2011 13:10

meetvurstin k?ytt?

ViestiKirjoittaja Ode70 » 09 Maalis 2011 11:29

:D tuolla otsikolla oikeastaan voi menn? kun huomannut ett? vie kivasti n?lk?? kun muutaman siivun heitt?? ja tietysti tuo mahtavaa makua salaatteihin ja ei tuohon ole kyll?stynyt kun joskus aikanaan ei metukkaa uskaltanut sy?d? kun oli rasvaista jne

Kyselenkin viel? ett? onko tuo oikeaa "ravintoa" kun sit? tosiaan menee nyt aika vakiomuodossa moneen eri ruokaan

laktoositon ja gluteeniton ja hiilaria 1,0g/100g (mutta kaloreita sitten riitt??kin;-)

Avatar
toni_pikkelsivaara
Viestit: 40
Liittynyt: 19 Marras 2010 18:12
Paikkakunta: Stadin liepeet

ViestiKirjoittaja toni_pikkelsivaara » 10 Maalis 2011 7:36

Joo kyll? m? ainakin saatan sy?d? kans. Kohtuudella ihan jees.

Yll?tt?v?? kyll?, tiukalla vhh:lla saattaa olla uhkana suolan puutos, koska ainakin alussa nestett? poistuu kehosta paljon ja monet suolan l?hteet kuten leip? on pois ruokavaliosta.
Suolasista makkaroista saa sit? suolaakin. Makkaroissa tosin haittoina on monet lis?aineet ja E-koodit, kuten esim. nitriitti, joten en sy? niit? ihan p??ravinnoksi. :D
V?h?hiilariset A-luokan makkarat on my?s pikkasen tyyriit?. Grillimakkaroista karppi-suosikki on etenkin Ukkopekka, jossa hh 1 %.

Rasva on namia.

Mutta metukkaa yms. rasvasia juttuja ei kannata tosiaan sy?d? mink??n kovin hiilaripitoisen lisukkeen kanssa, koska rasvan ja hiilarien yhdistelm?h?n on juuri se turmion tie, joka meit? lihottaa.
¤ Leivättömän pöydän ääressä. ¤

Avatar
MahaTar
Piällysmiesj
Viestit: 1410
Liittynyt: 17 Helmi 2009 13:10
Paikkakunta: Pieni voittamaton kylä Blogistanissa
Viesti:

ViestiKirjoittaja MahaTar » 10 Maalis 2011 8:14

Eik? meetvurstia ja kaljaakaan kannata teeveeseen ??rell? nautiskella. :mrgreen:

Voi miksi Suomessa ei kukaan myy kamararaksuja? Sellaisia sipsej?, jotka on tehty rapeaksi paistetusta possunnahasta, tai vaihtoehtoisesti uppopaistetusta (ovat hauska pulleita ne uppopaistetut)
Voi voi, voi voi voi, voi!

http://mahatar.blogspot.com/

Ode70
Viestit: 27
Liittynyt: 11 Helmi 2011 13:10

tattis

ViestiKirjoittaja Ode70 » 10 Maalis 2011 12:47

eli olen suunnilleen kartalla idean ja metukankin kanssa :D
t?ytyy todeta ett? mahtava sivusto ja loistavaa ett? saa tietoa juuri oikeasta kohdasta ettei noin suurinpiirtein

tuntuu ett? alottaa jonkun dietin ja joku ep?kohta ruuassa esim jarruttaa tai pys?ytt?? koko kehityksen :?

meik?l?inenh?n vasta aloitti 21.1.2011 t?m?n eli todella tuore tapaus,mutta n.2-3kg l?htenyt eli onko suht ok/normaalia m??r???

aamuisin kun mittaan,saattaa tuota heittoa kuitenkin olla

Avatar
MahaTar
Piällysmiesj
Viestit: 1410
Liittynyt: 17 Helmi 2009 13:10
Paikkakunta: Pieni voittamaton kylä Blogistanissa
Viesti:

ViestiKirjoittaja MahaTar » 10 Maalis 2011 14:37

T?m?h?n on el?m?ntapa, ja me el?m?ntapaintiaanit t??ll? kerromme, mit? me itse olemme tehneet. :mrgreen:
Varsinainen lifestylepalsta! 8)
Voi voi, voi voi voi, voi!



http://mahatar.blogspot.com/

Ode70
Viestit: 27
Liittynyt: 11 Helmi 2011 13:10

lis?kyss

ViestiKirjoittaja Ode70 » 13 Maalis 2011 17:38

menn??n nyt toisiin aineisiin kun ei viitsi samasta aiheesta tehd? toista keskustelua :D

valmiskeitot?
tai sanotaanko pohjat l?hinn? kun siell? ole juurikaan muuta kun sit? jauhetta ja tomaattikeittoa on tullut k?ytetty? lis?ten sitten milloin mit?kin

selosteen mukaan ei olisi hiilaria mutta jotain jauhoa kai siell? on?

Avatar
MahaTar
Piällysmiesj
Viestit: 1410
Liittynyt: 17 Helmi 2009 13:10
Paikkakunta: Pieni voittamaton kylä Blogistanissa
Viesti:

ViestiKirjoittaja MahaTar » 15 Maalis 2011 6:32

Ja niit? hirmuisia lis?aineita...

N?pp?r?sti saat zopan ihan tomaattimurskasta/paseeratusta tomaatista ja lis??t siihen niit? aineksia! Vaikka katkarapuja tms. Kes?isin teen t?st? "gazpachoa". Ei tartte hellan ??ress? k?n?tt??... :mrgreen:
Voi voi, voi voi voi, voi!



http://mahatar.blogspot.com/

Ode70
Viestit: 27
Liittynyt: 11 Helmi 2011 13:10

jep

ViestiKirjoittaja Ode70 » 15 Maalis 2011 11:17

n?in olen miettinytkin ett? eih?n tuommoiset pussikeitot varmaan ihan "tuoreemmasta" p??st? ole,pit?? tosiaan jatkaa murskalla,valmispussissa vaan maku jo aika kohdillaan kun murskaan saa tunkea eika tavalla tuota omaa maustetta ett? saa makua ja on v?h?n mit? on vaikka ihan ok mausteita onkin

sienestäjä
Viestit: 433
Liittynyt: 13 Marras 2010 17:10
Paikkakunta: Lahti

Hyv

ViestiKirjoittaja sienestäjä » 15 Maalis 2011 12:45

Oikea suunta sinulla

T?ss? esimerkki aineista, joita et takuulla itse ruokaasi laita:

Knorrin Valkoviinikastike
Ainesosat: kasvirasva, muunneltu perunat?rkkelys, maltodekstriini, kermajauhe, suola, laktoosi, sipuli, emulgointiaineet (E451 ((pentakaliumtrifosfaatti)) ja soijalesitiini), maitoproteiini, sokeri, sitruunamehu, kalajauhe, valkoviini (vasta nyt), hiivauute, liemiaromi, kalauute, Happo (sitruunahappo), kurkuma, dekstroosi, mustapippuriuute, voiaromi (sis?lt?? laktoosia ja maitoproteiinia), valkosipuliuute,

Houkuttaa sy?m??n vai mit? ::loel::

T?m? oli kastike, mutta keittojen pakkauksista l?yd?t samantyyppist? selostetta
Joten Mahattaren tapaan: tee itse, tied?t mit? sy?t :!:

Ode70
Viestit: 27
Liittynyt: 11 Helmi 2011 13:10

:-)

ViestiKirjoittaja Ode70 » 15 Maalis 2011 12:51

kyll?,itse tykk?? kyll? kokata mutta nyt kaikki ainekset menee syynin l?pi ja sitten vasta oppia hakemaan niiden yhdistelyst? jota kai kokkaukseksi sanotaan :)

esim tuo tofu oli uusi kokemus ja pit?nee todeta ett? hieman sille puolelle taitaa j??d?kin kun eih?n pyyhekumia viitsi purra vaikka jopa makua saisikin siihen,ei ihan mun juttu :?

Ode70
Viestit: 27
Liittynyt: 11 Helmi 2011 13:10

hei taas

ViestiKirjoittaja Ode70 » 02 Huhti 2011 13:52

toivottavasti ei mene "v??rin" ja systeemien vastaisesti kun jatkan t?t? omaa kirjoitusta,j?lleen vaan eri ruoka-aineella :-)

kun viitsi aina aloitella uutta

nyt haluaisin tietoa kebablastuista,en uskaltanut tuota suurta herkkuani edes ajatella kun t?n??n oli -30% alessa ja satuin kurkkaamaan "sis?llysluetteloa"

ja hiilaria oli 100g:ssa vain 5g:t?,onko n?iss? jotain muuta myrkky? vai onko onni tosiaan nyt niin ett? tuota voisi sy?d? heh ?!

naudanlihaa ainakin p??asiassa (?) ett? maku on tosi jees vaikka meneeh?n tuo pekonikin nyt vaikka oli joskus hieman "rankkaa" sen rasvan suhteen

sienestäjä
Viestit: 433
Liittynyt: 13 Marras 2010 17:10
Paikkakunta: Lahti

E-merkinn

ViestiKirjoittaja sienestäjä » 02 Huhti 2011 14:14

Hiileth?n on nyt kai jees tossa, mutta l?ytyyk? niit? E-"vitamiineja", E621 jos l?ytyy, niin j?t? kauppaan!
K?y Evira.fi ja siell? E-koodiavain, p??set ihmemaahan ilman Liisaa :mrgreen:

Ode70
Viestit: 27
Liittynyt: 11 Helmi 2011 13:10

???

ViestiKirjoittaja Ode70 » 02 Huhti 2011 21:18

olihan tuo kyseinen E siell? ja koitin tutkia sit? listaa..aromivahvenne..ei muuta sano mulle

hohtaako hiukset vihre?n? aamulla ;) vai mink? sortin myrkky on kyseess??
taitaa v?h?n joka pussissa ja lootassa olla noita samoja

sienestäjä
Viestit: 433
Liittynyt: 13 Marras 2010 17:10
Paikkakunta: Lahti

E621

ViestiKirjoittaja sienestäjä » 03 Huhti 2011 7:09

Monet valmistajat mm. Sellman mainostavat tuotteitaan sill? ett? niiss? ei en?? ole natriumglutamaattia. Se on aine, joka saa luulemaan, ett? ruoka on parempaa, kuin onkaan -"maku on ihan jees" (ihan totta)- aiheuttaa muun muassa ahmimista.

Googlaa natriumglutamaatti!

Ode70
Viestit: 27
Liittynyt: 11 Helmi 2011 13:10

juu

ViestiKirjoittaja Ode70 » 03 Huhti 2011 15:25

no olihan siit? tietoa,josta tulikin heti pari lis?kysymyst? ja varmaan asiaan on perehtyneit? ett? helppoa varmaan vastata..

miten yleisesti tuota ilmenee ihan perusruuissa,jos tuo kebablastu on hieman "ei niin perus" esim jauhelihat,kanat jne?

v?h?n itsest? tuntuu vaan ett? jos t?t?(kin) rupean vahtimaan,ei paljoa j??k??n sy?mist?-noin karrikoidusti tietty,kun ei itsess? ole ainakaan t?m?n perushulluuden lis?ksi suuremmin oireita n?hnyt,mit? tuolla lueteltiin

t?h?n hiilarihommaan tuolla ei liene vaikutusta?


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron