Ursula Schwab avasi taas sanallisen arkkunsa

Löysitkö lehdestä, netistä tai jostain muualta uutisen, joka kaipaisi hiukan ruotimista. Tässä on paikka sellaisille.

Valvojat: MahaTar, Sienestäjä2

Avatar
Saaristolainen
Site Admin
Viestit: 3276
Liittynyt: 24 Loka 2008 23:36
Paikkakunta: Ii
Viesti:

Ursula Schwab avasi taas sanallisen arkkunsa

ViestiKirjoittaja Saaristolainen » 25 Helmi 2013 16:20

...tällä kertaa karppaajista:
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/koti ... ta/1301858

Pelottelu jatkuu. Sairauksia ja kuolemaakin manataan.

Avatar
San Martino
Viestit: 5325
Liittynyt: 10 Huhti 2008 16:25
Paikkakunta: Aina menossa jonnekin...

Re: Ursula Schwab avasi taas sanallisen arkkunsa

ViestiKirjoittaja San Martino » 26 Helmi 2013 10:25

Saaristolainen kirjoitti:...tällä kertaa karppaajista:
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/koti ... ta/1301858

Pelottelu jatkuu. Sairauksia ja kuolemaakin manataan.

Tästä ei varmaan Schwaabi tykkää:
Enemmän rasvaa-tutkimus Espanjasta

25. helmikuuta 2013 lyötiin jälleen uusi naula vähärasvaisen ruokavalion arkkuun, kun espanjalaisesta PREDIMED-tutkimuksesta julkaistiin sydän- ja verisuonitauteja tarkasteleva raportti.

Avatar
Saaristolainen
Site Admin
Viestit: 3276
Liittynyt: 24 Loka 2008 23:36
Paikkakunta: Ii
Viesti:

Re: Ursula Schwab avasi taas sanallisen arkkunsa

ViestiKirjoittaja Saaristolainen » 27 Helmi 2013 14:12

http://www.talouselama.fi/uutiset/repsa ... a/a2171115

Täällä kommentit ovat vhh-myönteisiä, kun taas Savon Sanomissa jylläsi virallinen linja.

Avatar
San Martino
Viestit: 5325
Liittynyt: 10 Huhti 2008 16:25
Paikkakunta: Aina menossa jonnekin...

Re: Ursula Schwab avasi taas sanallisen arkkunsa

ViestiKirjoittaja San Martino » 17 Huhti 2019 12:06

HS kirjoitti:
Moni on ryhtynyt paistamaan neitsytoliivi­öljyllä, vaikka vanha tieto syöpäriskistä pätee yhä – Nämä terveysfaktat jokaisen on syytä tietää oliiviöljystä

Oliiviöljy ei ole kuitenkaan tässä suhteessa millään tapaa ainutlaatuista, sillä esimerkiksi rypsiöljyssä on vielä enemmän pehmeää rasvaa.

Artikkelin taustatyössä on auttanut ravitsemusterapian professori Ursula Schwab Itä-Suomen yliopistosta.

https://www.hs.fi/ruoka/art-2000006073673.html

Olisiko kannattanut ottaa joku toinen avittamaan artikkelin tekemisessä? No ehkä rypsiteollisuus kiittää....

Tomppa
Viestit: 322
Liittynyt: 29 Tammi 2013 14:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ursula Schwab avasi taas sanallisen arkkunsa

ViestiKirjoittaja Tomppa » 17 Huhti 2019 22:29

Ihanaa kun saa apua ihan professoori-immeiseltä. Varmaan Miksukin olisi auttanut, jos olisi pyydetty. Tiede eteni taas kukonaskeleen...?


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa