Miten on mahdollista saada tietoa omasta tai hallitsijoiden terveydentilasta luotettavasti?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 6241
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Miten on mahdollista saada tietoa omasta tai hallitsijoiden terveydentilasta luotettavasti?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 13 Syys 2019 9:17

Kuuntelin tuossa juuri Ylen uutisstudiota, jossa UPIn uusi johtaja ( Aaltola) mainitsi erään suuren länsimaan johtajan olevan heikko muistamaan sitä, mitä oli eilen päättänyt. Sen vuoksi politiikka on kuin lasten trampoliinilla, jossa ollaan yht'äkkiä pää alespäin ja joskus oikein päin. Suojaverkko loistaa poissaolollaan.

Jos haluan tietää oman terveyteni todellisen tilan (ravinnetasapainon, veriarvot, keuhkortg, fysiologiset ominaisuudet jne) , niin tulee eteen hetikin tenkkapoo. On vain yksi mahdollisuus eli mennä yksityiselle puolelle ja yksityiseen labraan.
Kun kerran kyselin keskussairaalasta hsCRP:n mahdollisuutta, niin ylilääkäri tiuskaisi, että MEILLÄ ei semmoisia oteta tai tutkita. Mikä perhana tuo potilas on kyselemään asioista, joihin ei ole saanut edes puutteellista koulutusta eikä ole ruokintafundamentalisti?

Kuten palstallamme on monasti ilmennyt, on Apo-suhteiden saaminen tuskan takana. Kolesteroliuskovaiset vänkäävät LDL:n autuutta ja stainoinnin edistyksellisyyttä. Pienien hiukkasten merkitystä ei sovi kysellä. Kuitenkin pinta-aloilla on merkitystä hapettumisen ja härskiintymisen kannalta, sillä kuutio meren hiekkaa on suurempi pinta-alaltaan kuin kuution kivi. Jokainen voi kokeilla asiaa hiekkalaatikolla, jollei pelkää leimautumista siellä yksin kököttäessään pienen ämpärin ja lapion kanssa.

Vanhaan aikaan oli senkka luotettava mittari tulehduksesta. Nykisin CRP korvaa saman asian. Jopa terveyskeksuksissa otetaan pika-CRP, jonka tulos on suuntaa antava. Kuppaus on tuomittu puoskaroinniksi, samaten lähestulkoon tuo akupunktuuri joidenkin puoskarivimmaisten toimesta.

Miten selvittää terveys/sairaus ilman luotettavaa tutkimustietoa. Nuo hengen terveyden asiat ovat vaikeampia. Esimerkiksi meillä entisen presidentin terveydentilaa kommentoivat henkilääkärit olivat vankkumattomasti sitä mieltä, että 80:nen presidentti oli vastaavassa kunnossa 20:sen kanssa. Ehkä osin lipidoltaan?
On monasti todettu, että diktatuurivaltioiden päämiehet ovat aika vinksahtaneet, vainoharhaisia ja ihastuneet yksinvaltiuteen. Etuja saava lakeijakunta on onnistunut mielistelemään johtajaansa ja saamaan hänet uskomaan olevansa tolkun hallitsija ja kansalle mieluinen henkilö. Keisarilla on kuitenkin melko ohut vaatekerros jos lainkaan H.C. Andersenin satua mukaillen.

Onko maailmamme tulevaisuus henkilön käsissä, jolla kuulemma suurempi ydinnappi kuin eräällä toisella diktaattorilla kehitysmaassa, varsinaisessa kurjuuden kehdossa? Jos emme saa tietoa johtajiemme hyvinvoinnista eli suomeksi terveydestä niin ruumiin kuin hengen puolesta, niin miten oletamme olevamme turvallisissa käsissä? Everstitasoinen neropatti simputti korkeatasoisia miehiä vapaaehtoisella maanpuolustuskurssilla. Onneksi ei ollut kovapanosammuntoja ...

Onneksi diagnostiikka on monipuolistunut, mutta samalla potilaan tilaan ei enää riitä kliininen tutkimus perustaitoineen. Olemmeko mittareiden (kalibroimattomien) ja teknisten vempaimien orjuuttamia? Semmoinen "uusi" keksintö kuten 1H NMR-tutkimus ei vaan näytä saavan tuulta siipiensä alle, koska nomenklatuura ei ymmärrä sen merkitystä. Yli 200 markkerin tulos on liian vaikea ymmärtää kymmensormiselle. Salaa tämä porukka käy kupparilla ja ui avannossa, tervaa itseään ja saunoo hullun lailla, uskoo olevansa vihanneksen jatkumo ja pääsevänsä "taivaaseen".

Vitamiinien ja ravintolisien vaikutukset kielletään ja kehotetaan köyhää kansaa syömään 3-4 kertaa viikossa "halpaa" kuhafilettä 36 euron kilohintaan.
Miten helvetissä tuommoiset harhaoppiset saavat saarnata omia virheellisiä käsityksiään ja kulkea vielä vapaana? Sen sijaan oikeaa tietoa jakava pakotetaan maanpakoon, tuomitaan hylkiöksi ihan julkisesti niin "viisaiden" kuin mediankin taholta. Kummallinen on kotimaani Suomi, mutta hyötyfunktion perusteella olen onnellisempi kuin erään länsivaltion asukkaat, sillä meillä on tolkun kansa, joka ei kuvia ("viisaita") kumartele.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa