Kuka idiootti keksii avustuskohteet: syömisharjoittelua 580 000€:lla

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5988
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Kuka idiootti keksii avustuskohteet: syömisharjoittelua 580 000€:lla

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 06 Touko 2018 14:12

San Martino: ""Sopiva annos ja hyvän olon alue" Tuo taitaa olla se virallisten ohjeiden suurin ongelma?"
Lisää tekstiä Sanin blogista : Sananvapauden vartijat 24 Apr 2018 12:25

Uutisen mukaan Sydänliitto olisi saamassa 580 000€ syömisharjoitteluun ja opetteluun. Järkyttävää, kun joillakin ei ole lautasella juuri mitään. Ja mihin on hukattu neroudessaan loistava kansansairauskonttorin entisen ylipäällikön ohje, jossa maaniteltiin ihmisiä syömään 10 ateriaa päivässä, siis joka puolentoista tunnin välein hereilläoloaikana. Mahtaako leipäjonojen lahjoituskasseista löytyä tuon 10 aterian tarpeet helposti?

Seuraava avustuskohde lienee Leipätiedotuskeskus, joka korostaa kuidun suurta merkitystä. 10 palaa päivässä, niin ääntä riittää. Sinne ne kaasut ja ilmanpäästöäänet hukkuvat kuorsausten sekaan yömajoissa.

Täytyy sanoa, kuten eräs puheenjohtaja , että rahaa on... Jos raha olisi jaettu rahana kaikkein köyhimmille, niin uskon heidän tietävän, miten sen käyttävät. On tosin riski olemassa, että ostavat makkaraa tai 27%:sta juustoa, jotkut itsemurhamasennuksessaan myös tappavaa punaista lihaa. Kyllä raha on tarkoitettu Goji-marjoihin, karamboleihin, avokadoihin ja kotimaisiin thai-poimijoitten keräämiin marjoihin, joita voi sekoittaa rasvattomiin viileihin. Siinä samalla tulee tuo D-vitamiinikin hoideltua aina 10 mikrogramman tasolle, joka älykköjen mukaan riittävä taso.

Täytyyy vaan ihmetellä, että suomalaisia opetetaan syömään. Lienee tarkoitus ohjata ruisleivän ja rypsituotteiden äärelle, pois itsemurha-aikeista. Miksi kurjille ei jaeta monille kielille käännettyä PK-projektikirjaa, jossa maailmankaikkeuden suurin viisaus löytyy, jos siihen on tarvetta nälkäisellä.
Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5988
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: Kuka idiootti keksii avustuskohteet: syömisharjoittelua 580 000€:lla

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 06 Touko 2018 17:02

Mietin tuossa tovin, haluaisinko aloittaa "syömistoimintaterapeutin" hommat yksityisklinikalla. Ja aloittaakseni asiallisen toiminnan, pyydän teiltä kommentteja ajateltuun koulutusohjelmaan:

1) kun joutuu löysäämään vyötä, on tullut syötyä liikaa

2) kun joutuu avaamaan housunkauluksen ylintä nappia, on tullut syötyä liikaa

3) kun joutuu vetämään vetoketjun ales asti, on tullut syötyä liikaa

4) kun ei saa kengännauhoja solmituksi itse, on tullut syötyä liikaa

5) kun ulkomuoto herättää nauruntyrskähdyksiä uimahallissa on tullut syötyä jo pidemmän aikaa liikaa

6) kun tulosteen tuottaminen vie enemmän aikaa kuin itse syöminen (suositus 10 x 0,5h= 5,0h), on tullut syötyä liikaa

7) kun vaatekaupassa on ostettava alati suurempia kokoja, on tullut syötyä liikaa pidemmän aikaa, naisilla halattimallit käyttöön.
Miehillä eri kankaasta lisätty takakolmia housuissa paljastaa lihavuuden kolmannen asteen. Neljännessä asteessa hautaustoimisto kieltäytyy käsittelemästä ruumista; hautaustoimi ohjataan satama- tai rakennusnosturilla tehtäväksi. ILO:n ohje kieltää käsittelemästä yli 20kg laatikoita.

8. kun tarpeeksi pitkiä vöitä ei enää löydy ja on siirrytty henkseleihin, on tullut syötyä pidemmän aikaa liikaa

9) laksatiivien käyttö työnantajan painostuksesta viedään välittömästi raastupaan. Nautinnon on oltava täysipainoista sanoo kansansairauskonttorikin.

Näillä toimintaohjeilla ja selkokielisillä ohjeilla uskon saavani ainakin osan tuosta 580 000 eurosta tai peräti uuden määrärahan, koska idea syömisen opettelusta on suorastaan nerouden timantinkokoinen ( Afrikan tähti) ilmentymä.

Ja samaan klinikkaan haluan opastaa amputoitujen diabeetikkojen sähköpyörähankintoja: sähköpyörän polkimet poistetaan tarpeettomina ja kyseessä onkin invalidiajoneuvo mallimerkinnällä minimonkey. Liikenneministeri ja sos+terv.ministeri tulevat antamaan runsaita kiitoksia ja kenties jonkun pro humana-mitalinkin. Ortopedit saavat keskittyä metsuri-opintoihin.
Kalakukko


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa