Jos vihannes turvottaa, se johtuu aiemmasta elämästä

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5300
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Jos vihannes turvottaa, se johtuu aiemmasta elämästä

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 14 Kesä 2018 9:12

MTV: LIFESTYLE > MAKUJA JULKAISTU 14.06.2018 07:03

Turvottaako? Joku näistä kymmenestä vihanneksesta saattaa olla syypää epämukavaan oloosi

Vaikka vihannekset näyttelevät tärkeää roolia terveyden ja painonhallinnan kannalta, niiden syömisellä on myös kääntöpuolensa – turvotus. Lue, mitkä vihannekset aiheuttavat todennäköisimmin vatsaongelmia. Katso videolta vinkit parsakaalin varsien hyödyntämiseen.

Vihannekset aiheuttavat turvotusta ja ilmavaivoja niiden sisältämien sokereiden, raffinoosien vuoksi. Elimistömme ei pysty hajottamaan tätä yhdistettä ohutsuolessa, vaan se siirtyy sellaisenaan paksusuoleen bakteereiden hajotettavaksi. Ilmavaivat ja turvotus ovat puolestaan seurausta tästä möngerryksestä.

Koska vihannekset sisältävät vain vähän kaloreita ja paljon ravinteita, niiden määrää ruokavaliossa ei kannata karsia. Tiedostamalla mitkä vihanneksista ovat pahimpia pallomahan ja ilmavaivojen aiheuttajia, voit välttyä ikäviltä tilanteilta.

LUE MYÖS: Yksi yli muiden? Lääkärin mukaan sinun tarvitsee syödä vain yhtä vihannesta pysyäksesi terveenä

10 eniten turvotusta aiheuttavaa vihannesta
Rucola: Myös suosikkisalaatti rucola voi olla syypää turvotukseen.

1. Parsakaali
2. Kaali
3. Lehtikaali
4. Kukkakaali
5. Rucola
6. Pinaattikiinankaali eli pak choi
7. Ruusukaali
8. Retiisi
9. Nauris
10. Rehuydinkaali

Lähde: Popsugar

Kommentti: Kyllä minusta voi selkeästi syyllistää tässä ihminen, joka on syönyt väärin : kananmunaa, punaista lihaa, voita ja liian vähän thaipoimijoitten keräämiä kotimaisia marjoja.
Ilmeisen oikeana syynä voidaan pitää myös liian vähää liikkumista. Lehmäthän eivät liiku juuri lainkaan ja makoilevat märehtimässä.

Olisi ollut hyvä listoittaa myös ne ulkomaiset, mahdollisimman kaukaa tulevat marjat ja hedelmät, jotka ovat viralllisen opin mukaan hyödyksi.
Vihreän ideologian mukaisesti lentämällä tuodut vihannekset ovat hyödyllisimpiä, sillä Suomen ilmatila on kapea Helsingin kohdalla. Sen sijaan Närpesin tomaatit/kurkut saastuttavat rekkakuljetuksilla dieselin ansiosta suuresti. On kehitettävä sähkörekkoja!

Lihansyöjistä on turha huolta kantaa, sillä hehän kuolevat joka tapauksessa, joka mikä on oikein heille. Mitäs nauttivat elämästä ja hyvästä ruoasta.
Ja vieläpä viiniäkin nauttivat päälle vaikka olisi tarjolla voikukkakatkeroa tilalle. Eivät välitä ilmastonmuutoksesta, ryökäleet!

On siis kirmattava ihmisen lailla lehmän , kun se pääsee ulos laitumelle ensi kertaa keväällä. Siispä tissit heilumaan ja muutkin roikkuvaiset!
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron