Miten vegaanilla riittää voimia olla terroristi?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5219
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Miten vegaanilla riittää voimia olla terroristi?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 12 Syys 2018 20:37

HS–AFP: Ulkomaat Julkaistu: 12.9. 16:08

Kuusi vegaaniaktivistia otettiin kiinni Ranskassa epäiltyinä iskuista liha- ja kalakauppoihin

Hyökkääjät rikkoivat viranomaisten mukaan ikkunoita ja maalasivat seinille iskulauseita.

KUUSI ihmistä otettiin kiinni tällä viikolla Pohjois-Ranskassa liha- ja kalakauppoja vastaan tehdyistä iskuista. Tänään keskiviikkona asiasta kertoneet viranomaiset sanoivat, että hyökkääjät ovat vegaaniaktivisteja. Hyökkäysten kohteeksi joutui touko–elokuussa yhdeksän liikettä Lillen seudulla. Iskujen kohteena oli muun muassa juustokauppa ja McDonalds. Hyökkääjät rikkoivat viranomaisten mukaan ikkunoita ja maalasivat seinille iskulauseita.
Kuuluisteluissa epäillyt ovat olleet vaitonaisia. Epäillyt on voitu kytkeä vahingontekoihin dna-todisteiden, puhelutietojen ja kotietsintöjen tulosten perusteella.

KESÄLLÄ RANSKALAISET lihakauppiaat kirjoittivat sisäministerille ja pyysivät tältä liiketoiminnalleen suojelua, sillä useita lihakauppoja oli vahingoitettu ympäri maata. Liikkeet oli usein sotkettu tekoverellä. Lihakauppiaiden järjestön mukaan tänä vuonna on tehty kymmeniä iskuja alaa vastaan. Lihan myynti maassa on vähentynyt ja eläinten oikeuksista puhuva liike aktivoitunut.

Kommentti: Vegaanien vastaisku luonnonkukkien kerääjiä vastaan. Kukka itkee, kun se viedään pois läheistensä viereltä.
Luulen kuitenkin , että kyseessä on vakava puutostauti, joka estää vegaania rajoittamasta impulssejaan. Tilanne on sama kettutytöilläkin. Varakkaat vanhemmat hoitavat sakot ja riehunta saa jatkua. On jotain tekemistä ja kiva päästä kuvaan kuin Koijärven kettinkiporukka ja ehkä myöhemmin eduskuntaankin tai EU-parlamenttiin. Homma alkaa muistuttaa Punaista Armeijakuntaa ja Baader-Meinhofin touhuja 60-luvulla.

Hyvä juttu tuo artikkeli. Pitääkin ottaa kassleria sulamaan ja duunata oikein rasvainen kasslerpihvi, voissa haudutettu ja jotain punaista viiniä kyytipojaksi.
Minäkin vihaan noita vegaaneja sillätavoin , että omistan 2 kärpäslätkää, toinen olkkarissa ja toinen keittiössä. Lisäaseistuksena on 5 kpl banaanikärpäsiä varten hukutussammiot. En syö mitään kärpäslajeja, vaikka herkullisia nuo varmaan olisivat tiskiaineliuoksessa liottuaan.
Hyttysiä enkä hirvikärpäsiä rakasta, vaikka rupattelenkin niiden kanssa listiessäni niitä. Verentäyttämät punkit, itikat, paarmat, hirvikärpäset ja muut öttiäiset saavat kuolemantuomion, vaikka niissä onkin verta sisällä. Veren ostan valmiiksi purkeissa, jos valmistan verilettuja.

Luulen, että hörhöilyyn hairahtuneet rikkaiden kersat ovat se suurin syy, miksi terrorismia harrastetaan. Armeijaan kun eivät kelpaa, niin pahanteossa on silti jotain sissitoiminnan ituja. Pimeään metsään ei uskalleta kuitenkaan mennä, mörkö vie...

Jos joku luulee, että olen vegaanivastainen, niin erehtyy, sillä rakastan hernekeittoa, jossa runsaasti läskiä. papusoppa luo porukkaan yhteisöllisyyttä, jossa syöjien yhteiskunnallinen asema katoaa. Kaikki haisevat samalta...
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa