Tanssit Heikkilän haudalla, irvokas uutisointi vailla mitään kunnioitusta

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5811
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Tanssit Heikkilän haudalla, irvokas uutisointi vailla mitään kunnioitusta

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 12 Tammi 2019 13:36

HS: Kotimaa 12.1. 09:40 Vesa Mäkinen HS

Lääkäri Antti Heikkilän työ Eiran sairaalassa päättyi

Antti Heikkilä väitti Facebook-päivityksessään saaneensa potkut. Heikkilän mukaan Eiran sairaala on kertonut potilaille, että hän olisi jäänyt eläkkeelle. Ortopedi Antti Heikkilän uusin kirja on saanut voimakasta kritiikkiä lääketieteen asiantuntijoilta.

RUNSAASTI arvostelua saanut ortopedi Antti Heikkilä ei enää työskentele Eiran sairaalassa. Hänen vuokrasopimuksensa sairaalan kanssa on päättynyt, ja Heikkilä oli viimeistä päivää töissä perjantaina. Heikkilä väitti perjantaina Facebook-päivityksessään saaneensa potkut. Hän myös syyttää sairaalaa valehtelusta. Heikkilän mukaan sairaala on kertonut potilaille, että hän olisi jäänyt eläkkeelle.
HS kysyi väitteistä kommenttia perjantai-iltana Eiran sairaalan toimitusjohtaja Nella Ginman-Tjederiltä.
”Antti Heikkilä ei ole ollut työsuhteessa Eiran sairaalassa. Hän on ollut vuokralaisena, emmekä koskaan kommentoi päättyviä vuokrasopimuksia. On ikävää, jos hän hyökkää arvostettua sairaalaa kohtaan. Meillä ei ole mitään syytä valehdella potilaille”, Ginman-Tjeder vastasi HS:lle sähköpostilla.

HEIKKILÄN uusin kirja Lääkkeetön elämä (Otava) on saanut voimakasta kritiikkiä lääketieteen asiantuntijoilta.
Joulukuun puolivälissä julkaistussa HS:n jutussa muun muassa syöpätautien professori Sirpa Leppä, sydänsairauksien erikoislääkäri Essi Ryödi, professori-kolesterolitutkija Petri Kovanen ja Diabetesliiton ylilääkäri Pirjo Ilanne-Parikka arvioivat Heikkilän kirjassaan esittämiä ohjeita. Lääkärit pitävät Heikkilän kirjaa jopa vaarallisena lukijoille. Heikkilä kyseenalaistaa teoksessaan esimerkiksi syövän sytostaattihoidot, joiden hän kirjoittaa ”brittiläisen arvion mukaan” tappavan kolmanneksen niitä saavista potilaista.
”Pahimmassa tapauksessa tällaiset väitteet ovat vaarallisia. Ne voivat jopa lisätä kuolemantapauksia, jos ihmiset uskovat niihin ja kieltäytyvät syövän lääkehoidosta”, sanoi professori Sirpa Leppä HS:n jutussa.

Kommentti: HS viittaa vanhaan uutiseen Heikkilän kirjan kohusta, joka oli kuin George Orwellin oppikirjasta "1984", jossa totalitarismi survoi yksilöitä ajatusrikoksista murskaksi. Työväestölle riitti synteettinen gin ja pari kertaa vuodessa järjestettät VIHAVIIKOT. Onko Heikkilän lyttäys vihaviikkojen uusi ilmentymä? Mainittakoon, että Heikkilän kirja "Diabeteksen hoito ruokavaliolla" sai Pariisin kirjamessuilla palkinnon tiedekirjojen sarjassa. Suomessa Diabetesliitto pyrki saamaan kirjan roviolle ennen sen tuloa kauppoihin.
Ala-arvoista uutisointia mielestäni alusta loppuun. Aika tulee kyllä nostamaan Heikkilän opit kunniaan ja kaatamaan kaatopaikoille nykyisen virallisterveellisen viisauden, jossa mm. logistiikan ja varastopalveluiden "asiantuntijat" sanelevat ruokintasuosituksia VRN:ssä.

Olisiko ollut kohteliasta ja toimituksellisesti sivistynyttä antaa myös Heikkilän tukijoille ja remissioon päässeille puheenvuoro pelkän lynkkausporukan äärimielipiteiden sijaan. Mielenkiintoisin kommentti oli professori "Kolesteroli"-Kovasen viittaus erääseen Suomen kruununjalokiveen, MIELISAIRAALATUTKIMUKSEENN, joka oikeiden asiantuntijoiden mukaan oli alakoulun ainekirjoituksen tasoa, jopa alle sen. Kukapa meistä ei tekisi pilkku- ja muita virheitä näpytellessämme tekstejä. Niiden seulominen viittaa kovasti totalitarismiin ja niihin verrattaviin juttuihin.
Myöskään eräs väitöskirja "Hiukkavaaran varuskunnan munkkipossujen vaarallisuudesta" ei saanut riittävästi palstatilaa ja tieteellistä arvostusta. Väitöksessä uskottiin munkkien paitorasvan olevan varusmiesten lihavuuden syy, ei suinkaan pintasokeri, hillosilmä eikä pulla-aines. Rasvan demonisoinnin huippuväitös lajissaan, joka myös tiedekunnassa hyväksyttiin. Onko tämä Suomen tieteen keihäänkärkeä?

Myös huomio ns. "tuhansiin tutkimuksiin", joihin viitataan kelvotonta kansaa haukuttaessa. Tuokaa nyt edes paperin kulma esiin, vaikka niitä kaikkia tuhansia ei ehkä löytyisikään. Ruotsissa tehtiin tutkimus, jossa tuhansista tutkimuksista löytyi jopa 60-70 luettavaa heikkon gradutason esitelmää, mutta loput olivat pyyhinpaperiksi kelpaamatonta paperin ollessa liian kovaa (80gr/m2). Kannattaisiko keskittyä julkaisemaan oikeaa tiedettä ja jättää sen kaltaisin ilmaisuin kuten : arvellaan, oletetaan, luullaan, kyselyn perusteella luullaan, saattaisi olla, mahdollisesti jne, julkaisematta ainakaan koko aukeaman repäisyinä. Oikeaa tietoakin löytyy, jos toimittaja hiukan vaivautuisi etsimään.
Monilla lausuntoautomaateilta on mennyt yleisön silmissä maine luotettavuudesta. Me diabeetikot olemme vain yksi monista ryhmistä, jotka toivovat remissiota pelastukseksi vakavasta taudista, mutta se estetään runsaalla hiilihydraattisella (= sokerilla) tuputuksella ja lisääntyvällä lääkityksellä sivuvaikutuksineen.

Eduskunnassa eilen 11.1. kyselytunnilla eräs kansanedustaja (KD) kyseli korkeakoulutettujen huolestuttavasta maastamuuttoinnosta. Tiedepako on huolestuttavaa ja kansantalouden kannalta tuhoisaa, eikä todellakaan ihme kun vertaa Heikkilän tapausta ja mielisairaalatutkimusta sekä median nuoleskelua kaikenmaailman limonaatimiesten oppeja kohtaan.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa