"Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti sen pois viepi"

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

"Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti sen pois viepi"

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 13 Tammi 2019 14:25

Hyvää Nuutin-päivää vaan kaikille!
On tässä ollut aikoja ja vainoja. Nyt vainooja ei ole tullut rajan takaa, vaan ihan omasta maasta ja heimosta. Kuka naruja veteleekin, on tietoinen , mitä kiusaaminen ja perusteeton viha vaikuttavat ihmisen psyykeen. Ja luonnollistahan on, että kiusatulle ei anneta edes pienintä mahdollisuutta puolustautua. Kiusatun tukijoille ei sallita tilaa mediassa, koska heidät luetaan paholaisen oppipojiksi ja ties miksi. Ovat perkeleet kehuskelleet päässeensä REMISSIOON kiusatun ohjeilla. Ja se on niin väärin kuin olla voi!
Kerettiläisyyttä, mustaa magiaa, woo-doota, epätieteellisyyttä, pirun palvelua, jumalan pilkkaa ja ennenkaikkea puoskarointia.

"Hyvä Tuomas joulun tuopi". Tuskinpa tämä joulu oli kovin mukava kertymä elämän taipaleella. Eikä olo helpotu yhtään, vaikka "paha Nuutti joulun pois viepi".
Miten hitossa Suomessa voidaan teilata vailla ensimmäistäkään todistetta mies ristiinaulittavaksi. Onko hän tehnyt väärin parantaessaan ihmisiä tappavasta taudista ja suonut heille toivon remission kautta? Onko hänen syntinsä niin rankka, että joku pöljä vetää jonkun "mielisairaalatutkimuksen" irvokkaana vastakohtana remissioille? Onko hänen asuinpaikkansa ulkomailla joku syy ruoskia häntä aiheettomasti? Ovatko jonkun opintoja aloittelevan nuorukaisen (kätyrin) löytämät pilkkuvirheet raskauttavia todisteita miehen ristiinnaulitsemiseen? Mihin tämä maa on menossa?

Suomessa nousee saatanallinen haloo, jos joku lausuu sanan musta afro-amerikkalaisen sijasta. Koko merimiesten poppoo olisi laitettava linnaan, kun käyttivät lähes kaikista Kielin kanavan eteläpuolisista asukkaista sanaa deegu, joka lähinnä tarkoitti vieraskielistä, mustatukkaista ja öljyttyjä hiuksia, ilman virallista rypsiöljyä. Tosin seuraksi pieneksi aikaa kelpasivat naispuoliset henkilöt ja heistä ei pahoja sanoja käytetty.

VÄÄRINPARANTAJA onkin sitten se kauhistus. Nyt kannattaisi kivittäjien lukea Raamattunsa tarkkaan. Pienestäkin rikkeestä kivitetään, ainakin nainen, uskonnon varjolla suoritetaan ex-communikaatio, ihmeparantumisia, joissa halvaantunut ei pääse parantavaan veteen ilman apua, kuolleista heräämisiä jne. Ja kertomuksen mukaan mies ristiinnaulittiin, koska oli tehnyt vain hyvää ja siksi fariseukset (muinainen käypähoitoporukka) pelkäsivät. Olisiko uudet hoidot uhkaamassa viinintuottajia, käypähoitoja, remissioita, miten 5000 miestä pärjäsi kahdella kalalla ja viidellä leivällä? Tämä ainakin oli tuottajien ja kaupan vastaista ilveilyä ja puoskarointia. Mitä tuumasi silloinen VRN?

Kun "Paha Nuutti" on tänään saanut hommansa suoritettua, niin toivon mukaan hän antaisi kiusaamalleen edes mahdollisuuden puolustautua. Kun tri Timo Kuusela kertoi Lääkärilehdessä Pohjois-Karjalassa diabeteksen olevan yli 30% yleisempää vankkumattoman lehtitiedon mukaan (Varmistettu tieto) ( Karjalainen) kuin muualla maassa, niin silloinen ylipäällikkö ja PK-suurvisiiri PP dementoi kirjoituksen ja Lääkärilehti hyvään journalistiseen tapaansa eväsi tri Timolta vastineen. Inkvisitio iski!
"Kaikissa meissä asuu pieni Hitler", sanoi Veikko Huovinen kirjassaan "Veitikka". Toisilla on vain käytössään suuri propagandaosasto niin paperisena kuin sähköisenäkin. Kolmannessa valtakunnassa nämä kiusaajat olisivat olleet korkeassa asemassa... Mahtaa Mengeleä helvetissä naurattaa kun statinistit, agronomit ja Diabetesliitto ovat tulleet hänen reviirilleen. Toisaalta olihan tässä selkeä "lääkinnällinen tyhjiö", joka vastasi sotilaallista tyhjiötä, joka aina tuppaa täyttymään vierailla ajatuksilla ja joukoilla.
Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: "Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti sen pois viepi"

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 14 Tammi 2019 15:13

Nuutin-päivän kunniaksi on julkaistu 13.1. :

https://liinanblogi.com/2019/01/13/levi ... -kirjasta/

jossa todetaan melkoisen selvästi, että Pahoja Nuutteja on monia ja kaikki he saavat mediassa äänensä kuuluviin AINA.

Lukekaapa todella hyvä, analysoiva kirjoitus, josta näkyy ja ilmenee selkeästi TARKOITUSHAKUISUUS JA VERENHIMO.

Antoisia lukuhetkiä!
Kalakukko


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa