Hävytön isku vasten Turun STRIP-tutkimusta

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5352
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Hävytön isku vasten Turun STRIP-tutkimusta

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 13 Helmi 2019 10:35

HS: Päivän lehti 13.2.2019 | Lukijan mielipide

Äidinmaito on vauvalle parasta ravintoa

Äidinmaito on tutkitusti ainoa allergisia sairauksia ehkäisevä varhaisravinto.

HELSINGIN SANOMISSA 27.1. julkaistussa ilmoituksessa haettiin vanhempia vauvoineen äidinmaidonkorviketutkimukseen. Tutkimuksessa seurataan allergioiden esiintymistä vauvoilla, jotka saavat tutkimuksen lahjoittamaa äidinmaidonkorviketta.
Pidämme tutkimusta eettisesti tuomittavana. Kansainvälinen äidinmaidonkorvikkeiden markkinointikoodi ja Suomen laki kieltävät sekä äidinmaidonkorvikkeen mainostamisen kuluttajille että korvikevalmistajien ilmaiset tuotelahjoitukset vauvaperheille.

Tutkimus on vahvasti ristiriidassa kansallisen imetyssuosituksen kanssa, joka suosittelee täysimetystä 4–6 kuukauden ikään asti ja imetyksen jatkamista kiinteiden ruokien ohella vähintään vuoden ikään saakka. Suosituksen mukainen imetys on tutkitusti vaikuttavimpia tapoja edistää yksilön terveyttä.
Ilmoitus ei kertonut korvikeruokinnan terveysriskeistä, joista allergia on vain yksi. Tutkimukseen värvätään vauvoja kohonneen allergiariskin perheistä, joita nimenomaan tulisi täysimettää. Äidinmaito on tutkitusti ainoa allergisia sairauksia ehkäisevä varhaisravinto.

Tutkimukseen osallistuvien vauvojen terveyden ohella vaarassa on myös äidin toiveiden mukainen imetys. Vaikka tutkimus ei edellytä imetyksen lopettamista, korvikkeen antaminen on usein syynä imetyksen päättymiseen ennenaikaisesti. Kun vauvalle annetaan lisämaidoksi muuta kuin äidin lypsämää maitoa, rintojen tuottama maitomäärä vähenee ja imetyksen jatkuminen tutkimusjakson jälkeen on vaakalaudalla.

Saija Ohtonen-Jones, toiminnanjohtaja

Niina Mäkinen, koulutuskoordinaattori, Imetyksen tuki ry


Kommentti: Ainakin yli pari vuosikymmentä jatkunut SALAINEN =julkaisematon STRIP-tutkimus on vankkumattomasti todistanut, vain RYPSIÖLJY on lapselle parasta. On annettu ymmärtää, että valaiden äidinmaito lihottaa valaiden poikasia jopa 70 kg vuorokaudessa. haluavatko äidit lapsensa kasvavan itsensä painon lisääntyvän lapsessaan joka vuorokausi. Luonnollisesti poikasen alkupaino on huomioitava.

Koska eläinrasvan on todettu yksimielisesti ja vankkumattomasti olevan kaiken pahan alku ja juuri, niin elinkeino on varta vasten kehittänyt ihmisille teknotransseja ja muita armeijan tarpeisiin kehitettyjä keinorasvoja voiteluaineiksi , ns. kissamargariineja, joka somasti naukaisevat huipputerveellisen ruisleivän päälle sipaistuna, joka vastaa kissan silitystä. Siinä ihminenkin alkaa kehrätä.

Allergioiden ehkäisynä ihmisen tuottama tappava äidinmaito on vaarallista. On ehdottomasti parempi antaa KORVIKETTA, niin rahakin liikkuu oikeaan suuntaan ja äitien imetysaika voidaan käyttää vaikkapa VOGUEN selailuun. Ja kyllää pikku pilttikin samalla voi ihailla värikkäitä kuvia ja saada samalla virikkeitä tulevaan muotimaailmaan. Kehitysmaissa korvike sekoitettuna kuraveteen tai suon silmäkkeestä kannettuun itikan sisältämään veteen on terveyden perusta elinkeinon mukaan.
Avonuotiolla steriloitu kuravesi ei voi olla vaarallista. Onhan pata pesty Fairylla. Ja luonnollinen karsinta lajin kehittymisen kannalta on tärkeää. Vain vahvat ovat elinkelpoisia mukaanluettuna lääkkeiden ripulihoitojen ohella saatuihin tuloksiin. Kyllä lääketeollisuuden elinkelpoisuuskin tulee huomioida tuossa iljettävässä tissiruokinnassa. Eihän siinä raha liiku lainkaan.
Ja onko "lypsäminen" toiselta äidiltä eettistä touhua lainkaan? Siinähän tappava äidinmaito kaikkine eläinrasvoineen saa ilman kautta bakteerikontaktin. VRN:n varasto- ja kuljetusasiantuntijoiden mukaan lämmin/kylmäketju on tärkeää. Ja mikä on hyllyikä lypsetylle äidinmaidolle kun se sentään voidaan määritellä korvikkeelle vuosiksi.

On siis aika kehittää rasvaton äidinmaito, jos halutaan noudattaa terveellisiä ruokintaohjeita, joiden laatimiseen osallistuvat elinkeinon parhaat voimat. Ja voiko äidinmaidon lypsäjiä rinnastaa tuottajiin, jotka eivät edes kuulu MTK:hon?
Rypsiöljyn vankkumaton terveellisyys on jo todettu sadoissa tuhansissa haastattelututkimuksissa ja valistuneissa arvauksissa.
Bonuksena rypsin viljelyn ohella saamme kaikkien ötököiden kuoleman neonikotoidien avulla, jossa toimessa SUOMI on edelläkävijä. Päästäänpähän noista rääkyvistä linnuistakin eroon samalla. Olemme moottoriurheilukansaa! Moottoreiden pärinä ja mopojen ujellus on sulosointua ihmiskorvalle, ainakin aikuisille. Siis kuolema ötököille, linnuille ja rypsiöljy maamme vientivaltiksi kuten ruisleipä jo nyt on! Kaikkien luonnottomien korvikkeiden käyttöä on kaikin tavoin edistettävä elinkeinon ehdoilla kansamme parhaaksi!

Suomalainen ruokintatiede on onnistunut siinä missä A.Hitlerin tuhoamispolitiikka jäi puolitiehen: lihavuus, diabetes ja muut metabolian päätetapahtumat keräävät rahan sinne, minne sen kuuluukin päättyä. Teknologian korvaamat ihmiset ovat joutoporukkaa ja siksipä heille tulee saada asiallinen ja eettisesti hyväksyttävä loppu elinkeinon ja ruokintatieteen ohjeita noudattaen.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron