Voiko kuntoilusta olla apua ilman ruista ja rypsiöljyä?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5352
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Voiko kuntoilusta olla apua ilman ruista ja rypsiöljyä?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 13 Helmi 2019 19:23

Prisma: Totuus kuntoilusta TV 1 Klo 19:00 - 20:00

49 minma 11.2.20191 kk 29 pv 14179 katselua
Mikä on pienin määrä fyysistä harjoittelua, joka mahdollistaa terveenä pysymisen? Vaikuttaako liikunta henkiseen hyvinvointiin? Millaisilla painoilla lihakset kasvavat nopeimmin? Dokumentti selvittää, kuinka kuntoilla fiksuimmalla mahdollisella tavalla. T: BBC.

LINKIT JA ARTIKKELIT
Prisma: Totuus kuntoilusta – Voiko vähänkin liikkuva pysyä vetreänä?

Kommentti: Voiko PYHÄN KOLMIYHTEYDEN purkaa ilman vahinkoja?
Hiilaritankkauksen välttämättömyys ennen ja jälkeen kuntoilun auttaa veren sokerimäärän pysymistä taivaissa ja diabetes senkun edistyy.
Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5352
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: Voiko kuntoilusta olla apua ilman ruista ja rypsiöljyä?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 13 Helmi 2019 21:08

Katsottuani ohjelman, hämmästyin suuresti tanssin tehosta ja yhteydestä vireyteen aivotoiminnoissa.
Ei siis mitenkään hassutusta, jos pestuumarkkinoilla hieman hurahtaakin uuden piian palkkauksessa. Ja sitten kun on vielä tanssia lopuksi, niin oma emäntä menee etuajassa kotiin ja näin pääsee piikaa saatille.

Ohjelmassa tietoisesti jätettiin tanssiin monasti kuuluva alkoholi pois. Kuten me kaikki miespuoliset tiedämme, viina tekee hengityksen raikkaaksi ja käytöksen höveliksi. Nuo ominaisuudet auttavat ujoudessa, jos tukka onkin hieman sekaisin tai rää'ällä liimattu kupolin toiselta puolen toiselle peittämään paljasta kalottia. Salsa ja samba voisivat tulla hieman halvemmaksi kuten laulussa todetaan ja kotiinjääneen siitä usein muistuttaessa.

Englantilaiset eivät näköjään tiedä meidän parhaista ohjeista mitään. Ruisleipä ja rypsiöljy loistivat poissaolollaan. Onkohan meiltä jäänyt heille jotain kertomatta vai onko vain meille uskoteltu elinkeinon hämäräperäisiä juttuja ihan tuulesta temmattuna? Toki itse uskon kuidun , liikunnan ja runsaiden aterioiden voimaan ja runsaisiin työaikana tapahtuviin istuntoihin. Työnantaja ei vaan tahdo uskoa yli puolet työajasta tulostamiseen menevän ajan autuaallisuuteen. YT-neuvotteluissa totuus paljastuu kuituporukalle.

Ohjelmassa oli kaikkein höpöintä se, että kuntoilla voi myös kotona. Pitääkö ne kalliit urheiluvaatteet sitten viedä töihin, että kaikki näkee ja erottaa kuntoilijan? Pitääkö naapurin koiraa ärsyttää puremaan kinttua, jotta olisi tasa-arvoinen ulkokuntoilijoiden kanssa?

Ohjelmassa kivoja vinkkejä älylliseen kuntoiluun. Pahaksi puutteeksi näkisin vormuloiden unohtamisen ja yleensä penkkiurheilun poisjättämisen. Urheilun "älyn" näkee parhaiten kun pukeutuu asiallisesti ja menee SPORT-baariin huutamaan TV-ottelun ääreen ja polttamalla muutama auto. Mellakointi polttaa kaloreita hyvin, jos sen oikein oivaltaa, englantilaiseen tapaan.

"Mens sana in Corpore sano" ei tunnu pätevän joukkueurheiluihin ja niiden kannattajiin.
Kalakukko


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa