Valvojat: MahaTar, Sienestäjä2
IL kirjoitti:
Luuletko syöväsi terveellisesti? Minuuttitesti eli Laatikaisen lista paljastaa nopeasti totuuden!
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset ... 6bceb3ed2f
HS kirjoitti:
Aamupuuro on luultua huonompi aamupala
Pelkällä puurolla ei pitkälle pötkitä. Aamupalalla kannattaa muistaa myös hedelmät ja proteiini, kertoo ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen.
https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000006149283.html
IS kirjoitti:
Kuitu vähentää ja pekoni lisää tyypin 2 diabetesta
https://www.is.fi/terveys/art-2000006204927.html
HS kirjoitti: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006206788.html
HS kirjoitti:
Esimerkiksi jo 200 gramman pihvin vaihtaminen 150-grammaiseen vähentää lihan määrää 25 prosenttia.
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006206788.html
Yhden miehen komitea kirjoitti:
Ravitsemussuosituksia uudistetaan parhaillaan. Ne tulevat entistä tiukemmin suosittelemaan lihansyönnin vähentämistä ilmastosyistä.
Takana on se, että Big Foodin isot pojat päättivät ryhtyä käyttämään ilmastohysteriaa hyväkseen syrjäyttääkseen markkinoilta liha- ja maitotuotteet erilaisten prosessoitujen korviketuotteidensa tieltä. Tämä käy täysin selväksi hätäiselläkin vilkaisulla esimerkiksi EAT-Lancet-vedätyksen taustavaikuttajiin.
https://karppaus.info/forum/viewtopic.p ... b#p2284791
Timo Kuusela kirjoitti:
Viimeisin YLE:n uutistieto kertoo kohta julkistettavien tuoreiden ravitsemussuositusten paitsi pelastavan / palauttavan terveyden ja koko maapallon hyvinvoinnin. Ohjeiden noudattamista valvoo poliittinen elin eli valtion Ravitsemusneuvottelukunta.
Kuinka lähellä olemmekaan jo puolueiden kautta ja voimilla harjoitettua valtioterrorismia?
viewtopic.php?f=34&p=50160#p50160
HS kirjoitti:
EPSTEININ kuolemassa on paljon auki jääneitä kysymyksiä, joihin on lupa odottaa vastauksia.
Silti, kuolemaa seuranneet salaliittoteoriamyrskyt kertovat huolestuttavaa tarinaa siitä, millaisessa vainoharhojen maailmassa elämme nykyisessä mediaympäristössä.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006202297.html
Juhani Knuuti kirjoitti:
Antti Heikkilä ei vastaa asiatasolla uuden kirjansa saamaan kritiikkiin, vaan parjaa ja valehtelee kriitikoista ja esittää perättömiä salaliittoteorioita.
Kirjaa mainostettaessa sen väitettiin perustuvan ”vankkaan tieteelliseen faktaan”. Kirjan ei kerrottu olevan romaani taikka fiktiivinen tarina vaan nimenomaan tietokirja. Tämän vuoksi normaali tieteellinen arviointi oli kirjalle oikea lähestymistapa.
Kritiikkini kohdistui kirjan ydinfilosofiaan. Tämän filosofian keskeiset teesit ovat: ”Lähes kaikki terveysongelmat liittyvät ravinnon liiallisen hiilihydraattien ja linolihapon seurauksena syntyneeseen insuliiniresistenssiin, joka aiheuttaa lähes kaikki sairaudet masennuksesta syöpään. Näiden ainoa hoito on ketogeeninen ruokavalio.”
https://juhaniknuuti.wordpress.com/2018 ... vaitteita/
Talouselämä kirjoitti:
Tämän vuosikymmenen suuriin ruokatrendeihin kuuluu myös karppaaminen, eli hiilihydraattien välttely. Sekin on vain pienen vähemmistön harrastus. Vähähiilihydraattista ruokavaliota, jonka puolesta puhuu muun muassa kiistelty ortopedi Antti Heikkilä, noudattaa vain kuusi prosenttia suomalaisista.
Tutkimuksen mukaan 70 prosenttia suomalaisista saa liian vähän hiilihydraatteja.
https://www.talouselama.fi/uutiset/kasv ... 770308f0c7
IS kirjoitti:
Tutkimus kyseenalaistaa lihansyönnin terveyshaitat – asiantuntijoilta välitön tyrmäys: ”Kovan luokan hämmennysyritys”
Helsingin Sanomien haastattelussa Fogelholm kutsuu tutkimuskatsausta ”kovan luokan hämmennysyritykseksi” ja huomauttaa, että sen takana olevista henkilöistä monilla on joko olematon tai hyvin ohut tutkijatausta. Virallisia ravintosuosituksia tehtäessä tutkijaryhmien asiantuntijuuteen kiinnitetään aina aina huomiota.
https://www.is.fi/tiede/art-2000006262704.html
IS kirjoitti:
Tutkimus kyseenalaistaa lihansyönnin terveyshaitat – asiantuntijoilta välitön tyrmäys: ”Kovan luokan hämmennysyritys”
Helsingin Sanomien haastattelussa Fogelholm kutsuu tutkimuskatsausta ”kovan luokan hämmennysyritykseksi” ja huomauttaa, että sen takana olevista henkilöistä monilla on joko olematon tai hyvin ohut tutkijatausta. Virallisia ravintosuosituksia tehtäessä tutkijaryhmien asiantuntijuuteen kiinnitetään aina aina huomiota.
https://www.is.fi/tiede/art-2000006262704.html
Kahdenlaisia hämmentäjiä.....ja kissanhännän nostajia
Kun Fogelholm ei pystynyt osoittamaan kansainvälisen huippututkijaryhmän tutkimuksesta mitään virhettä, hän ryhtyi Hesarin jutussa haukkumaan sen tekijöitä
https://karppaus.info/forum/viewtopic.p ... 0#p2291604
IL kirjoitti:
Yhdysvalloissa lääkäriyhdistys toivoo juustoihin varoitustarraa rintasyöpäriskistä.
Kyllähän juustoa joillakin menee helpostikin yli kymmenen 10 siivua päivässä, Schwab toteaa.
https://www.iltalehti.fi/syopa/a/94059d ... b3d673ee02
Tri Tolonen kirjoitti:
Pelkkä rasvainen kala ei edistä sydänterveyttä osoittaa terveystieteiden maisteri Suvi Mannisen väitöskirja, joka tarkastetaan Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnassa.
Tähän asti kuopiolaiset ravitsemustieteilijät ovat toitottaneet rasvaisen kalan edistävän sydänterveyttä; he ovat pitäneet kalaöljyä tarpeettomana.
http://www.tritolonen.fi/uutiset/3287-e ... inihoitoon
Jorma Eräjorma kirjoitti:
Tällaisen tarinan kirjoitteli satutäti PETRA SNECK
https://karppaus.info/forum/viewtopic.p ... e#p2299588
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa