Vuosikymmeniä lihavuiutta tutkineet "professorit" eivät ole löytäneet vielä viisasten kiveä

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5860
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Vuosikymmeniä lihavuiutta tutkineet "professorit" eivät ole löytäneet vielä viisasten kiveä

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 29 Elo 2019 8:09

HS: Päivän lehti 29.8. Torstai-liite Heini Maksimainen HS https://www.hs.fi/paivanlehti/29082019/ ... 18373.html

Laihdutuskuurien jälkeen

Lihavuustutkimuksen pioneeri, professori Aila Rissanen haluaa vapauttaa ylipainoiset syyllisyydestä. Meillä on luolaihmisen geenit, jotka tekevät lihomisesta helppoa mutta pysyvästi laihtumisesta lähes ylivoimaisen vaikeaa.

Kommentti: Suomessa on lukuisia professoreita, jotka toistavat samaa änkyröintiä kuin ruokintafundamentalistit: kalorit, liikunta, ruisleipä ja enenkaikkea rypsiöljy.
Useat näistä professoreista on myös lääkärikoulutuksen saaneita, joten ihmetystä riittää kerrakseen. Suomalaisen huippututkimuksen kulmakivenä pidetään PK-Projektia, joka vastaa "valitun kansan" Mooseksen laintauluja. Vastaa suunnilleen Ikaroksen lentokokeiluja.

Eräs "Väinämöisentasoinen tietäjä" Kuopiosta vänäsi VHH:n olevan epäeettinen ja siksi sitä ei voi tutkia. Ukko julistaa lähes mengelemäiset tutkimukset hienoiksi ja ei edes osaa kuvitella niiden olevan toimimattomia; DEHKO, DPS, mielisairaalatutkimus vain muutamia mainitakseni. Mitä kummallisimmat urheiluun keskittyvät laitokset kantavat kortensa kekoon ja julistavat juuri urheilun/liikunnan olevan lihavuuden ratkaisuun avain. Kun ei vaan ole.

Sanat VHH ja ketogeeninen dieetti saavat punat nousemaan "viisaiden" kasvoille. On väärin , todella väärin, jos veriarvot paranevat, lääkitys loppuu, kunto kohenee, remission vapaus hivelee omaa itsetuntoa , vaan meidän pikku mengelet ovat toista mieltä.
Sokeritautia kuuluu hoitaa sokerilla, vaikka ikivanha juttu hiilihydraattien rajoituksella antaa paremmat tulokset kuin mikään lääkitys.
Eräs tyyppi pitää kiinni kaloriteoriastaan: vähemmillä kaloreilla laihtuu! Jopa korkeasti oppineet endokrinologit puistelevat päätään ja antavat sairaalassa esanssisoosseja tasapainotukseen saapuville potilailleen. Sanat VOI ja PUNAINEN LIHA ovat julistettu valtiopetoksen kaltaiseen luokkaan. Mistä lie tuo Aila Rissanenkin keksinyt meidän olevan luolamiesten jälkeläisiä? Eikö ennen ollut sitten marketteja? Pitikö talvellakin syödä marjoja, jäkälää, vihanneksia, goji-marjoja? Mikä keksintö olikaan pyyntikuoppa riistan saamiseksi? Miksi pukeutumiseen ei käyertetty teryleeniä tai muuta keinoainetta, vaan pukeuttiin nahkoihin, jotka oli riistetty "söpöltä eläimeltä". Miksi laivoissa on fossiilisia polttoaineita käyttäviä moottoreita? Miksi purjelaivat ovat vain museoina?

"So viele Fragen und so wenige Antworten" sanoisi saksalainen. Onneksi suomalaiset ovat maailman viisaimpia ja erilaisimpia. Miten lie tänne onkaan kehittynyt osaamisen keskus ja Heikkiläkin joutui maanpakoon noitarovion pelossa ja VIRTA-HEALTH saarnaa USA:ssa. Meillä asiat osataan kohta kuin joissain länsimaissa ikään. Median itsesensuuri on kuin YYA-sopimuksen aikaan konsanaan. Tervetuloa vapaaseen maahan ja vapaan lehdistön valtakuntaan julistettiin Trumpin ja Putinin tapaamisen aikoihin. Itsesensuurista kuitenkin vaiettiin. Suomessakin kohta parlamentti pakkolomalle kun ei muuta osaa kuin näperrellä. Ns. perä edellä puuhun, vaikka oksat hieman haittaavatkin. Sokerista ei saa puhua pahaa, koska teollisuus sanoo niin.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa

cron