Mahdetaanko kumota hallituksen toimesta lehminen murhaamiseen tähtäävät toimet?

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5896
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Mahdetaanko kumota hallituksen toimesta lehminen murhaamiseen tähtäävät toimet?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 08 Syys 2019 20:07

YLE: Ilmastonmuutos 8.9. klo 18:30 Timo Sipola/Yle https://yle.fi/uutiset/3-10942131
Ote artikkelista:

Ruotsissa testataan ratkaisua, joka mullistaisi yhteiskunnan ja romauttaisi päästöt – ja idea voi tulla käyttöön ensimmäisenä Suomessa
Yksi ainoa terästehdas aiheuttaa seitsemän prosenttia Suomen koko hiilijalanjäljestä. Tämä voi kuitenkin muuttua.

SSAB:n Raahen tehtaan kaksi masuunia kuvattuna maasuunien hiili-injektiolaitoksen katolta. SSAB:n Raahen tehtaan kaksi masuunia ovat Suomen ainoat. Uusi teknologia siirtää hiiltä syövät tuhatvuotista teknologiaa edustavat laitokset historiaan.
Kyse on valtavan suuresta ja merkittävästä asiasta. Tämä käy hyvin nopeasti ilmi, kun kuuntelee asiantuntijoiden puhetta Pohjois-Ruotsissa pian alkavasta kokeilusta, jonka tarkoituksena on lähes kokonaan poistaa teräksen valmistamisen hiilijalanjälki.
Terästeollisuus tuottaa 7–9 prosenttia maailman hiilidioksidipäästöistä. Se on noin kolme kertaa enemmän kuin lentoliikenne maailmanlaajuisesti aiheuttaa.

Helsingin yliopiston ympäristöekonomian professori Markku Ollikainen ei säästele kehujaan arvioidessaan teräsyhtiö SSAB:n Suomessa ja Ruotsissa valmistelemaa teknologista muutosta. – Kyseessä on oppikirjaesimerkki siitä, mitä ihmiskunnan pitäisi tehdä ilmaston lämpenemisen ehkäisemiseksi.
Sillä tulee Ollikaisen mukaan olemaan suuri merkitys maailman hiilitaseeseen eli siihen, kuinka paljon hiilidioksidia ilmakehässä on.

Raahen terästehtaan omistava ruotsalaisyhtiö aikoo muuttaa Suomen ja Ruotsin terästuotannon kokonaan fossiilivapaaksi. Jos menetelmä osoittautuu toimivaksi ja se tulee käyttöön, Suomen päästöistä lähtisi noin seitsemän prosenttia. Sen verran nimittäin nykyään aiheuttaa Raahen terästehdas.

Kommentti: Ideologia on aina ennemkin siivittänyt kiihkoilijoiden mielikuvia. Pahimmillaan se on tarkoittanut kansanmurhia eli genosideja. En viitsi luetella noita ihmiskunnan karmeimpia tekosia, sillä pelkkä ajatuskin kuvottaa.

Ideologiaa aikoinan oli puhemies Maon punainen kirja. Kun Mao käski tappaa kaikki viljaa syövät linnut, niin seurauksena oli suuri kärpäs- ja muu itikkainvaasio. Sama kaiketi kävisi jollain tapaa lehmien kiihkoilijoiden (vegaanien) antamilla murhakäskyillä. Emme tiedä tarpeeksi ekosysteemistä, kun kasvissyönnin ihannekin tökkii. Sekasyöjä ihminenkin joutuu antamaan periksi.

Viherideologia vaivaantuu kovasti atomitehtaasta, vaikka ilmastopäästöjä ei tulekaan. Käytetyn polttoaineen varastointi on kuulemma isompi probleema. Ennen oli sopimus viedä Neuvostoliittoon "turvallisesti säilöttäväksi" ydinjäte. Nykyään se ei enää pelaa kun mikään muukaan siellä ei pelaa.

Lupaan kertoa uutisen lehmille , kunhan heitä näen, että viherpiiperöpelko voidaan pian unohtaa ja saavat sontia vapaasti. Olisikohan lehmien tilalle suunniteltu biisoneita, kun noita amerikkalaisia niin kovasti ihaillaan? Nyt kannattaa keskittää voimavarat lupiinien ja kurttulehtiruusujen tuhoamiseen ja unohtaa lehmät raukeine silmineen rauhaan. Biisoni saadaan varmaan kotimaiseksi jonkun jakkihärän avulla ja ylämaan karjan sekoituksella. Viherpiiperöille tiedoksi, että biisonista saa kovan karvankasvun takia hyviä talvialushousuja, vaikka lihansyönti laitettaisiinkin rikoslakiin.
Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5896
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: Mahdetaanko kumota hallituksen toimesta lehminen murhaamiseen tähtäävät toimet?

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 08 Syys 2019 20:16

Edellisen uutisen perusteella joku kajahtanut lakana/verhokauppias alkaa ajamaan Suomeen VETYPOLKUPYÖRIÄ; valtion tukirahoituksella tietystikin.
Sopiva puolue on kuulemma haussa ja pyrky hallitukseen on kuulemma jäsenkirjahakemuksen ehto.
Ehkäpä se "suuri innovaatiohenkilö" palaa joskus Suomeen sekoittamaan korttipakkaamme?
Kalakukko


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron