On suomalaisten onni, että meillä on kaikkien alojen erityisasiantuntija

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5816
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

On suomalaisten onni, että meillä on kaikkien alojen erityisasiantuntija

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 08 Marras 2019 12:41

IL: Tukes antoi Maria Nordinille uhkasakon – Juhani Knuutia kuultiin asiantuntijana KOTIMAA Turun Sanomat 10:29 0

Maria Nordinin verkkokurssi Eroon oireista on saanut Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesilta 100 000 euron uhkasakon, jonka tavoitteena on estää ihmisten terveydelle vaarallisen sisällön tarjoaminen. Asiasta kertoo Iltalehti. Tukesin mukaan kurssilla on aiemmin ollut sisältöä, joka on voinut aiheuttaa merkittävää haittaa tai jopa hengenvaarallisiin oireisiin.

Nordin on Tukesin mukaan tehnyt korjauksia verkkokurssiinsa, ja lainsäädännön minimivaatimukset toiminnan korjaamiseksi täyttyvät nyt.
Mikäli vaarallinen toiminta kurssilla jatkuu, uhkasakon lankeamisesta päättää hallinto-oikeus.
Tukesin asiantuntijana kuultiin lääketieteen tohtori Juhani Knuutia, jonka keskustelun aloitus hänen Turun Sanomien blogissaan kirvoitti kuumentunutta keskustelua asiasta.

Kommentti: Suuri onni on kohdannut suomalaisia, kun meillä on Turku ja siellä asuvat erikoisasiantuntijat kaikilta aloilta ja jopa yhden miehen hallussa.

Kummallista on kylläkin, että varsinaisia puoskareita ruokintapuolen experteissä, kuten VRN:n toimissa, ei arvostele kukaan erikoisasiantuntija.
Varasto-osaajat, autonkuljettajat, eläinlääkärit ja kaupan työntekijät sekä agronomit touhuavat ruokintaohjeiden parissa miten lystäävät ja antavat ohjeitaan työnantajiensa heille ilmoittamalla tavalla. Tämä ei ole puoskarointia eikä liiemmin huu-haata.

Kukaan erikoisasiantuntija ei myöskään koskaan ole puuttunut "tieteellisiin haastattelututkimuksiin" ja kyseenalaistanut niistä tulkittua tietoa. Ei myöskään sitä, mikä on jäänyt kirjaamatta haastatteluissa.
Esimerkiksi transrasvat surutta ilman perusteita laitetaan samaan kategoriaan ilman erottelua vaarallisuudesta tai terveellisyydestä. Ei siis kiinnosta erikoisasiantuntijaa.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa