"Tieteellinen" valmennus ja koulujärjestelmä kriisissä kun esikuva Itä-Saksa murtui, ruokinta yhä enempi sosialistista

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5816
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

"Tieteellinen" valmennus ja koulujärjestelmä kriisissä kun esikuva Itä-Saksa murtui, ruokinta yhä enempi sosialistista

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 09 Marras 2019 14:42

Kouluhallituksen vasemmistolaista opintojörjestelmää ihannoiva johto ja myös urheilun sikariporras sekä valmennusporras/talonmiehet ovat olleet hätää kärsimässä ihanteen sortumisen myötä.
Kemin kaupungin kirjastolautakunta on ollut vailla kunnon ohjeistusta muurin murtumisen jälkeen. Aku Ankkaa luetaan julkeasti koko Suomessa eivätkä ryökäleet vieläkään käytä housuja kuten eivät muutkaan linnut.

Vasemmistolainen viherpiiperöhallitus ei ole muistavinaan kaikkein edistyksellisimpiä 2-tahtisia kansankulkuneuvoja, suoraan tekniikan rakettitieteen huipulta. Saako Suomeen edes tuoda edistyksellisimpiä kulkuneuvoja nykyäään? Miksi Suomeen ei hankita ympäristöystävällisiä Tupolev tai Antonov-koneita, jotka eivät ole olleet koskaan lentokiellossa?

Onneksemme ne todelliset urheilun vannoutuneet kannattajat ovat luoneet yhteyksiä ympäri maailman, jotta urheilu pysyy johdossa, ainakin akankannossa ja suopotkupallossa. Ainoana huolena on esiintullut peräsuolen liekkimittaus. Kehitteillä on onneksi katalysaattori, joka estää avoliekin esiintulon. Hörhöurheilu on must!

Itä-Berliinin vastaavan ahdistuksen saattoi kokea samanlaisena Belfastissa, Pohjois-Irlannissa. Muureja, aseistettuja englantilaisia sotilaita kaikkialla, tavantakaisia tietarkastuksia autoilijoille ja autoille. Peräsuolta ei kuitenkaan tutkittu niin innokkaasti kuin sosialistimaissa, jossa pyrittiin estämään purukumien vienti lapsille. Erityisesti merimiehet olivat epäilyksen alaisia, jotka toisinaan saattoivat salakuljettaa jopa koiranpennun laivalleen. Tutkimuksen suorittivat ilomielin korkean koulutuksen varusmiehet (3-5 v palvelusaika) eikä lääkärit kuten esim. Suomessa.

Kansasta tullee kumman nöyrää, kun Kalasnikov tai Nagan on niskakuopassa. Ruotsiin tai Tallinnaan voi matkustaa Suomesta ilman, että koko suku asetetaan seinää vasten paluun takaamiseksi. Kannattaisi Suomessa olla ihan tyytyväisiä, vaikka meitä hallitseekin ihan toinen porukka kuin idoottien suunnaton lauma. Muisto Itä-Saksasta on ruoka, jonka tulee olla kaikille samaa sairausksista riippumatta. Suosittelijat/ruokintaperustuslain laatijat eivät suinkaan ole lääkäreitä vaan elinkeinon edunvalvojia, nomenklatuuran palvojia. Eduskunta nostaa kätensä pystyy tuo sakin edessä eikä ilmaise mitään tahtoaan. Ainoa julkisen neuvon käyttäjä oli Mikko Kärnä (kepu), joka kieltäytyi osallistumasta Pohjoismaiden Neuvoston kokoukseen, koska siellä oli tarjolla vain vihannesruokaa 'a la Thunberg.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa

cron