Silmänkääntäjät ja muut suuret huijarit

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5816
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Silmänkääntäjät ja muut suuret huijarit

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 09 Marras 2019 21:30

On runsaasti ollut puhetta huijauksista ja niiden avulla saaduista hyödyistä. Huijareista puhutaan silmänkääntäjinä, veijareina, taikureina, ihmisten uskomisien huojuttamisijoina.

No ainakin David Copperfieldin veroinen "taikuri " oli Ancel Keys, joka pystyi vakuuttamaan Amerikan merkonomivetoisen (kaupallisen) senaatin hienosta hiilihydraattivetoisesta ruokintakeksinnöstään.
Ilman yhtäkään lääkäriä hän sai siunauksen sokerin siunaukselleen. Siis commandojoukkojen sissimuonapaketilleen, jossa hommassa tarvittiin runsaasti energiaa raskaisiin sotahommiin.

Suomalainen juttu oli entinen "Kuikka-Koponen", joka silmänkääntäjänä hämmästytti kultturivähemmistöämme suuresti menemällä hevonperiistä sisään. Ei kuulemma olisi mahdollista.

Suuri lääketiede kaikkine median kykeneättömine journalisteineen ottaa kaiken skandaalimaisen sonnan vastaan, jota ns. eliitti sylkee. Joku asiansa osaava lääkäri pakotetaan maanpakoon ja hänen vihaajansa opiskelija-apulaisineen saavat julkisuutta enemmin kuin Nikolaus Kopernikus aikoinaan, joka sentään joutui kirkon Ex-Communikaatioon ja sai vasta 500 vuoden kuluttua siunauksen katoliselta kirkolta. "Tiede" on vallanpitäjien touhuilua.

Milloin Suomi on valmis julkaisemaan puolueettomia katsauksia ja tutkimuksia diabeteksen hoidosta asiallisella ruokavaliolla, siis ilman ruokintateollisuuden painostusta/korruptiota?
Media kiertelee kuin se vanha kissa kuumaa puuroa. Ns. maksetut "tiedemiehet" ovat kuin tupakkaoikeudenkäynnin proffat; pieni eläke kaipaa voita leivälle.

Olisiko amerikkalaisesta tri Richard Bernsteinista jotain apua, joka on selvinnyt 1-tyypin diabeteksestaan kohtuudella yli 80-vuotiaaksi kuten suomalainen versionsa tri Timo Kuusela ?
Kannattaisi ehkä avata silmänsä ja kuunnella heitä, jota asian osaavat. Silmänkääntäjiä , kuten David Copperfield, riittää tässä maailmassa. Jos taikoo junan katsojien näkymättömiin, niin miten taikoa diabetes olemattomiin? Ruisleivästä sentään jää kaasu jäljelle... ja kohonnut verensokeri.
Vastaan itse: VHH tai ketogeeninen ruokavalio! Keksikää itse jotain parempaa kuin idioottijuoksentelu.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa

cron