Ahvenanmaalaiset ottavat viherpiiperöitten toimeksiannon vastaan

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5956
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Ahvenanmaalaiset ottavat viherpiiperöitten toimeksiannon vastaan

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 13 Helmi 2020 20:14

Salaista tietoa Suomen pääesikunnasta ja Ahvenanmaan maakuntahallituksen demilitaariministeriöstä:

Kuten tunnettua, on Ahvenanmaa Suomen militaristisin demilitarisoitu maakunta. Siellä on aseita henkeä kohti enemmän kuin missään muualla Suomen valtakunnassa, asevarikkoja ja varuskuntia lukuun ottamatta.

Nyt ovat viherpiiperöt valtion velkarahan turvin pyytäneet Ahvenanmaan metsästysvoimia (2 prikaatia) kevyellä varustuksella (käsiasein) saapumaan Suomeen tappamaan kaikki Suomen lehmät ja naudat, sukupuoleen katsomatta.
Lehmien tappavan maidontuotannon esto ja tappavan punaisen lihan myynti sekä sonnien siemennesteen sekä tappavan lihan tuotanto lopetetaan MAAILMAN ILMASTON PELASTAMISEKSI. Seminologit passitetaan erityisklinikoille lypsymestareiksi. Toimintaa ei voida koneellistaa, kun säätötekniikka ei ole kyllin hellävaraista.

Suomi tulee johtamaan maailman tulivuorten savuamisen/purkautumisen estotoimia, polttomoottorikäyttöisten autojen saatuttamisen lopettamista, Nautorin purjevenetelakan uustuotannon aloittamista, joilla veneillä viheridiootit reissaavat maailman kaikille huvipaikoille, paluukuormana eksoottisia terveellisiä hedelmiä, sähköjunayhteyksien luomista valtamerien alitukseen ja sähköpotkulautojen pakolliseksi julistamiseen. Lehmistä on vain pakko päästä eroon, jotta maailma tajuaa Suomen olevan tosissaan.

Nyt on paras aika suorittaa maailman pelastusoperaatio, koska lehmät ovat navetoissa ja pihatoissa. Maakaan ei ole pahassa roudassa, joten lehmien ruhot on sukkela haudata kaivinkoneitten avustuksella. On viheridioottien riemun hetki, kun pellot vielä viheriöivät syysviljan ansiosta. Pohjois-Korean delegaation odotetaan saapuvan seuraamaan tapahtumaa, kun Suomen kansa on polvillaan ruokailemassa terveellisesti heikäläisten tapaan.

Kun kansalta viedään asiallinen ruoka, niin olisi kohtuullista antaa vastineeksi vaikkapa ydinase ihailemamme maan tapaan. Ahvenanmaa voisi kallioisena alueena ottaa vastaan RAUHAOMAISET YDINASEET, koska maakunta on demilitarisoitu. Rauhanaseilla saataisiin loputkin haahkat tapettua, jotka keväisin häiritsevät maakunnan asukkaita riettailla kosiomenoillaan. EU on ajat sitten kieltänyt haahkojen metsästyksen. Rauhanaseet ovatkin eri juttu.

Uskon Suomen saavan yhtä hienoa maailmankuuluisuutta kuin aikanaan sai Kemin kirjaston edistyksellinen lautakunta kieltäessään Aku Ankan tilauksen vedoten ankkojen housuttomuuteen ja Karhukoplan punaisiin paitoihin, joiden arvelivat viittaavan vasemmistolaisuuteen. Suomesta kun ei tuo tyhmyys tunnu loppuvan, vaikka hallitus (pääministeri) lupasikin eduskunnan kyselytunnilla kaiken sortin asiantuntijoiden vähentämistä ainakin sos.dem. ministeriöistä.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa