Brittihallinnon puuhat eivät kosketa Suomea, koska olemme erilaisia

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5899
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Brittihallinnon puuhat eivät kosketa Suomea, koska olemme erilaisia

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 27 Heinä 2020 16:25

YLE: Painonhallinta 27.7. klo 12:09

Brittihallituksen uusi keino koronan haittojen estämiseksi: laihduttaminen
– "Lapsenvahtivaltiota" kritisoinut Boris Johnson oivalsi asian teho-osaston sängyssä
Kauppojen myyntitapoja aletaan säädellä ja epäterveellisen ruuan mainostaminen parhaaseen katseluaikaan kielletään.

Britannian hallitus käynnistää tänään maanantaina näyttävän kampanjan saadakseen britit harjoittamaan terveellisempiä elintapoja ja pudottamaan painoa. "Parempi terveys" -kampanjan esikuvana toimii pääministeri Boris Johnson. Vielä viime vuonna hän vastusti kiivaasti terveyskampanjoita ja muuta "ihmisten holhoamista".

Alkuvuonna Johnson sairastui COVID-19-tautiin ja joutui tehohoitoon. Tuolloin hänelle kävi selväksi, että ylipaino on koronasairautta pahentava tekijä. Jos ylipainoisuutta vähennettäisiin, parantaisi se koronaan sairastuneiden ennustetta, mutta kohentaisi samalla myös valtiontaloutta. – Olen kamppaillut painoni kanssa koko ikäni. Ja kuten monella ihmisellä, se menee ylös ja alas, Johnson kertoi.

Hän kehuu olevansa nyt yli kuusi kiloa laihempi kuin ennen sairaalaan joutumista. – Kun jouduin teho-osastolle, olin erittäin sairas, olin myös hyvin yli..., no te tiedätte, olin liian lihava, Johnson kertoi ajatuksistaan.

Sääntöjä ja ohjeita
Hallituksen esityksessä yritetetään saada epäterveellisen ruuan kulutus laskemaan, kertoo esimerkiksi Independent-lehti(siirryt toiseen palveluun). Paljon rasvaa ja sokeria sisältävien elintarvikkeiden mainontaa hillitään. Myyntipisteet kielletään paikoissa, joissa ihmiset liikkuvat eniten, kuten esimerkiksi kauppojen ovilla ja erilaisissa tarkastuspisteissä. "Osta yksi, saat toisen" -tyyppisen kampanjat kielletään.

Televisioissa ja nettijulkaisuissa kielletään epäterveellisen ruuan mainokset ennen klo 21 illalla, eli aikaan, jolloin lapset näkisivät niitä eniten. Suurten ravintoloiden on merkittävä ruokalistoihinsa annosten sisältämä kalorimäärä. Lääkäreitä kehotetaan antamaan potilaille ohjeiden sijaan kuntoilumääräyksiä. Lääkäri voi esimerkiksi määrätä ylipainoiselle potilaalle säännöllistä polkupyöräilyä, kertoo Daily Mail -lehti(siirryt toiseen palveluun).

Britannian liikuntapaikkoja hoitavat yritykset ja yhdistykset ovat ottaneet kantaa hallituksen suunnitelmaan ja huomauttaneet, että liikuntapaikkojen hoitoon kaivattaisiin tukea. Esimerkiksi uimahalleja ylläpitävä Swim England -yhdistys muistuttaa, että jo ennen koronapandemiaa 40 prosenttia maan uimahalleista oli sulkemisuhan alla vuosikymmenen loppuun mennessä. Samalla jokainen uimalaitos tuo paikallisyhteisölle keskimäärin 7,2 miljoonan punnan (noin 8 miljoonan euron) hyödyn. Uimalat parantavat sosiaalista yhteenkuuluvuutta, vähentävät rikollisuutta, parantavat koululaisten oppimistuloksia ja antavat terveyshyötyjä.
– Pieni apu valtiolta maksaisi itsensä takaisin kuukausissa. Emme pyydä rahaa mihinkään, mikä vain heitettäisiin pois. Terveyden ja ylipainon hoitaminen altaassa todellakin säästää paljon rahaa, sanoi Independentille Swim England -järjestön toiminnanjohtaja Jane Nickerson.

Lähteet: REUTERS

Kommentti: Täytyy kiittää korkeampia voimia siitä "etten ole kuin nuo muut" (fariseuksen kommentti Raamatusta). Olen siis ERILAINEN suomalainen, johon ulkomaanpellejen ohjeet eivät päde muulta osin kuin mahtavien hiilarimäärien mässäyksen osalta (USA). Mistä sitten lienevät nuo "fiksut" viherpiiperöt saaneet ohjeet lehmäntappotalkoisiin?

Miksi siis pitäisi välttää mainoksia , joissa 2 desin jugurtteja ei saisi mainosta , koska niissä reilu kourallinen sokeria?
Eräs teollisuuden elitarvikelobbari (Marina)näyttää esimerkkiä terveellisestä olemuksesta olen BMI yli 45. Mikä muka on Cokiksessa vaarallista (Mikael), jos kiskaisee 1, 5 l janoonsa? Miksi pitää vastustaa huostaanottoja, jos kerran viisauden ytimessä oleva professori (U.S.)niin parhaaksi näkee?

Kun kerran Englannissa kaikki näköjään menee brexitin myötä päin P:tä, niin mikä saa meidät uskomaan siihen, että pääministeri Johnsonille ilmestys sairasvuoteella olisi oikea? Olisiko se vain lääkeharhaa? Jos meidän puberteettihallitus lähes sadan kaltaisensa avustajan voimin ei muka osaa tehdä kaikkea Suomen parhaaksi, niin kuka sitten? Kyllä vaalipudokkaillakin on kaiketi oikeus olla vaikuttamassa kansamme tulevaisuuteen? Valtiovarainministerin apulainenkin teki kaikkensa, jotta ministeri vaihtuisi. Avustajien miinoituksia ei mikään Ottawan sopimus kiellä.

Nyt elinkeinomme tulee käymään raivoisaa lopputaistelua "oikeiden" ruokintasuositusten puolesta. Englannin lääketeollisuus yhtynee elinkeinon suureen rintamaan, jotta kaikki säilyy ennallaan eikä osakkeet romahda. Aivojen pysähtymistä on vältettävä viimeiseen asti, vaikka hallitusta se ei koskisikaan.
Älä Herra anna tyhmien koskea maailman parhaisiin ruokintasuosituksiin, sillä koronan ei voi ilman vaikuttavia tutkimuksia katsoa johtuvan lihavuudesta, vaan esim. Ruotsissa suomalaisuudesta, MOT.
Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 5899
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Re: Brittihallinnon puuhat eivät kosketa Suomea, koska olemme erilaisia

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 29 Heinä 2020 20:09

Katsoin juuri ohjelman. Ei sovi suomalaiselle, sillä pyrkimyksenä oli diabeteksen saaminen remissioon ja hiilihydraattien vaihtaminen "oikeanlaisiin hiilihydraatteihin" eli sellaisiin, joissa on mukana kuitua.
Olen varma, että "tietäjät" kihisevät raivosta ja teroittavat kyniään ja välillä purren kynsiään. On pakko suojella elinkeinoa,kun kerran on rengiksi/piiaksi ruvennut. Joulukin on tulossa ja pipareita paketissa on joka vuosi saanut sekä happoneutraloijia.

Ohjelma katsottavissa Areenassa 2kk 25 pv.

Ei mene aika hukkaa, jos tuon tunnin uhraa itseään varten. Kehuttiinhan siinä täysjyväruisleipää, englantilaiseen malliin tehtyä. Rasvasta ei hiiskahdettu eikä liiemmin hiilareitten radikaalista rajoittamisesta.
Testejä oli verkkaripolkemisesta juoksenteluun. Merkkivaatteilla saa kaiketi sen motivaation kohdalleen.
Lisääntymisproblematiikka tuli viimeisenä. Hyvä huomata valintojen vaikuttavan myös seuraavaan sukupolveen.
Kalakukko


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa