Suuri mysteeri menee yli ruokintatalibaanien hilseen

Kalakukko syntyi Kuopiossa kuten muutkin kalakukot. Elämäntyönsä hän teki merillä. Tässä osiossa Kalakukko pitää lokikirjaa karppimeren myrskyissä ja tyvenissä.

Valvoja: Kalakukko

Kalakukko
Viestit: 6229
Liittynyt: 07 Loka 2010 15:13
Paikkakunta: Kotka

Suuri mysteeri menee yli ruokintatalibaanien hilseen

ViestiKirjoittaja Kalakukko » 10 Kesä 2021 9:36

YLE: Ylipaino 10.6. klo 07:28 https://yle.fi/uutiset/3-11971652 Ote artikkelista

Yhä useampi työikäinen on ylipainoinen
Joka kolmannella työikäisellä naisella ja joka viidennellä miehellä paino on noussut vähintään viisi prosenttia viimeisen kolmen vuoden aikana. Koronaepidemia on voinut entisestään vauhdittaa huolestuttavaa kehityssuuntaa, toteaa erikoistutkija Katri Sääksjärvi.

Koronapandemia on rajoittanut monen arki ja työmatkaliikkumista. Työikäisistä 20–54-vuotiaista miehistä 65 prosenttia ja naisista 49 prosenttia oli painoindeksin mukaan ylipainoisia tai lihavia vuonna 2020.
Vuonna 2018 ylipainoisia tai lihavia miehistä oli 59 prosenttia ja naisista 45 prosenttia. Ylipaino ja lihavuus oli yleisintä 55–74-vuotiailla, vaikka tässä ikäryhmässä ei havaittu muutosta ylipainoisten määrässä. Ikäryhmän miehistä 70 prosenttia ja naisista 63 prosenttia oli ylipainoisia tai lihavia vuonna 2020. Muutoksia ylipainon ja lihavuuden yleisyydessä arvioitiin FinSote-tutkimuksiin perustuen.

Vaikka yleisyys on jo vuosikymmeniä ollut kasvusuunnassa, näyttää suunta ylöspäin nyt entistä jyrkemmältä.

Kommentti: "Punainen liha lihottaa" on mantra , jolla vahva luulo, oletus, aavistus, ja siten myös vankkumatonta tiedettä. Eläinrasvan tappavuutta ylistetään aina pääesikuntaa myöten vihollisen tuhoamisessa (vrt. Simo Häyhä ja n. 600 kuollutta). Ruokintatieteen tiede vahvasti liitossa keskiaikaisen ALKEMIAN kanssa, jossa kaikenmoisista aineista yritettiin luoda kultaa. Ruokintatiede on erityisen vahvasti kytköksissä elintarvike- ja lääketieteeseen.

Jos ihmisen ravinto koostuu teollisuuden epäruoista, sokerista, ja yleensäkin hiilihydraateista, niin ihmettähän tuo lihominen on ruokintatalibaanien pikkuisissa aivoissa. Täytyypä tässä todeta, että heidän koulutuksensa on osunut nappiin. Itse Mengelekin olisi ollut kateellinen massojen hitaasta , lääkkeillä tehostetusta kuolemasta. Nyt riittää ihmisten rahojen tehokas haltuunotto kera verorahojen (KELAn korvaukset), eikä tarvitse hiuksia keriä, kenkiä varastoida, taide-esineitä takavarikoida tai ylläpitää kalliita keskitysleirejä.

Ja mikä parasta ruokintasuosituksessa, niin se on MAAILMANLAAJUINEN eikä keskitys johonkin kansallisuuteen tai etniseen ryhmään. Kaikkein köyhimmätkin kantavat kortensa elinkeinon kekoon ja niinpä herrat nauraa.
Merkillisintä koko hommassa on, että lääkärit suostuvat noiden tonokkien vedätykseen. Luulisi ihmisen aineenvaihdunnan olevan lääkärikunnalle tuttua, tietysti poislukien toimistolääkärit, urheilulääkärit ja ja muut huijarit.

Liikunnan uskotaan ,luullaan, toivotaan, oletetaan olevan paras lääke lihavuuteen. Liikunta-termi on hienosti sekoitettu liikkumiseen. Liikunta on substantiivi ja liikkuminen puolestaan edustaa verbejä eli toimintaa. Sähköpotkulauta on päivän vihreä sana. Sähköauto seuraa trendiä ilman , että tuon sähkökulkuneuvon kokonaistuho ilmastoon, työllisyyteen tai ihmisten hyvinvointiin asetettaisiin edes kyseenalaiseksi.
Samaa ajatuskaavaa edustaa tehtaiden vastustaminen, vain sähkötehtaat hyväksytään. Pääkaupunkiseudun vapaa-aikaan suuntautuneet ovat kovimpia luonnonsuojelijoita. Naurunortti on hyvästä ja kasvistuote ilman filtteriä.

Lehmien vihaaminen tuntuu käsittämättömältä. Ilmeisesti joku viherikkö on sotkenut kenkänsä kirmattuaan pellolla, jossa myös laiduntaa lehmä. Viherpiiperön kannattaisi muistaa Suomen 4 vuodenaikaa, jolloin vain yhden aikana kasvillisuus kukoistaa. Aikansa vielä kestää, ennenkuin mannerten väliseen lentorahtiliikenteeseen saadaan sähkölentokoneita vihanneksia kuljettamaan.
Kalakukko

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa

cron